Zvočno izolacijski stropni materiali

Debelina 0 Comments

Zvočna izolacija stropa v apartmaju

Učinkovitost plošč ZIPS je odvisna od debeline in oblikovanja vozlišč vibracij. Glavne značilnosti sistemov ZIPS – debelina in učinkovitost so prikazane v tabeli 1. Bodite pozorni! Indeksi dodatne izolacije panelov IPS so označeni za zasnovo osnovnega tal z lastno izolacijo 50 dB. Zelo pomembno je določiti lastno zvočno izolacijo stropa, na katerem so bili izvedeni preskusi dodatnih izolacijskih struktur, saj je na nosilnih konstrukcijah z lastno izolacijo manj kot 40 dB veliko lažje dodati 10-15 dB, kar jih uporabljajo nekateri brezvestni proizvajalci.

Zvočno izolacijski stropni materiali

Vse o namestitvi in ​​popravilih
zgornje meje to storite sami

Lastniki v dogovoru z njihovimi stanovanji poskušajo zagotoviti maksimalno udobje življenja. Veliko sodobnih stavb se pri zvočni izolaciji ne razlikuje (hiše 80-90 let se s tem ne morejo pohvaliti). Zato se izvajajo določeni ukrepi za ustvarjanje hrupne izolacije stanovanja. V tem primeru morate biti pozorni ne le na stenah, ker je zvočna izolacija za strop zelo pomembna.

Zvočno izolacijski stropni materiali

Zvočna izolacija stropa v apartmaju

Opozarjamo tudi, da obstaja tretja, pogosto najuspešnejša možnost za zvočno izolacijo stropa v stanovanju – zvočno izolacijo tal od bližnjega na vrhu. Žal se ta možnost pogosto ne uporablja zaradi objektivnih razlogov. Hkrati je treba priznati, da je bistveno cenejši in da ga varuje pred vplivom hrupa, je tudi veliko bolj učinkovit. Zato, če je vaš sosed že pripravljen na srečanje z vami in s trenutnim SNiP zaščito pred hrupom, svetujemo, da s svojim problemom rešite problem.

Zvočno izolacijski stropni materiali

Zvočni izolacijski materiali

Super učinkovit sistem za obstoječe stene. Zvočni izolacijski koeficient 59-62 dB. Če potrebujete najvišjo zvočno izolacijo med prostori – ta sistem je idealen za vas. Kliknite tukaj za več informacij.

Zvočno izolacijski stropni materiali

Kako narediti v enem dnevu zvočno izolacijo stropa v stanovanju pod spuščenim stropom z lastnimi rokami

Po končani aplikaciji vas bo kontaktiral pooblaščeni partner za namestitev toplotne izolacije, da bi pojasnili podrobnosti projekta.