Zunanjost kopalnice

Notranje 0 Comments

Kako odstraniti kopel zunaj: podloga, imitacija lesa, tiru, blok hiše

Kopel iz zaobljenega hloda ali zlepljene palice izgleda privlačen in ne potrebuje dodatnega zaključka fasade. Toda kaj storiti, če je bila konstrukcija okvirna metoda ali iz blokov? Treba je dokončati in dati kopeli estetski videz. Obstaja veliko materialov za dokončanje na trgu, vendar je težko narediti izbiro sama. Preden se lahko kopeli zunaj, kakšni materiali so primerni za njihove značilnosti, se upo števajo prednosti in slabosti z našimi bralci.

Zunanjost kopalnice

Dokončanje kopeli zunaj

Vse pravice do informacij in besedil, objavljenih na tem viru, pripadajo njihovim avtorjem in so zaščitene z zakonom o avtorskih in sorodnih pravicah.
Prepovedano je polno kopiranje materialov s spletnega mesta! Z delnim citatom je hiperpovezava na tutknow.ru obvezna in ni zaprta za indeksiranje.

Zunanjost kopalnice

Kot zunanja zunanja kopel ni draga

Zunanjost kopalnice

Če material za konstrukcijo kopališča služi kot zaobljen hrbet ali lepljen laminiran les, videz fasad ne potrebuje dodatne zaključne obdelave. Toda pogosto za konstrukcijo te strukture z uporabo okvirja ali blokov. Takšne konstrukcije zahtevajo dodatno zaščito fasad in njihovo estetsko natančnost. Za takšna dela je veliko materialov.

Zunanjost kopalnice

Potem, ko se kopeli zunaj – les, les, okvir, bloki

Torej, brunarica. Ni tako pomembno, od katere dnevne sobe je izdelana kopel – od kalibriranega, zaokroženega ali naravnega videza. V vsakem primeru imamo fasade kopeli, razdeljene na dolge horizontalne segmente. Tako na zunanji strani pogledajo vse hlače.

Zunanjost kopalnice

Zunanja ali zunanja kopel

Ruska kopel, po tradiciji prednikov, je običajno zgrajena iz lesa in dnevnika. Posebnost takšnih konstrukcij je dejstvo, da se po izgradnji sten strukture in postavitvi pod streho kopel nekaj časa stoji. Ker je lesni material "živ", potrebuje določeno obdobje krčenja. Običajno lesena struktura prihodnje kopalnice "počiva" za 1-1,5 let. In šele po končnem krčenju začnemo notranje delo pri zaključku in razporeditvi kopeli. Na isti stopnji je kopalnica končana zunaj.