Življenje v naselju

Stroški 0 Comments

Izbira zemljišč in domov za stalno prebivališče

Utrujeni od prometnih zastojev in prenaseljenosti v Moskvi, danes veliko sanj o selitvi v kočijske vasi, kjer je manj težav z ekologijo in varnostjo, hkrati pa skoraj tako udobno kot v stanovanjski zgradbi. Stroški današnjih hiš so primerljivi s cenami stanovanj s tremi ali več prostori, zato jih je mogoče šteti za zelo dostopne.

Življenje v naselju

Pozitivni vidiki življenja v naselju

Predmestno stanovanje je bilo vedno v velikem povpraševanju kot urbani prepleteni apartmaji. Zato prebivalci sodobnih velikih mest vedno bolj raje imajo udobno hišo v koči. Tisti, ki so živeli v središču mesta, vedo, kako je zrak v centru onesnažen z izpušnimi plini in industrijskimi emisijami, kot hrup na ulicah. Stalna vrnitev potisne in ne dovoljuje, da se sprostite. Poleg tega so sodobna mestna stanovanja praviloma večkrat dražja od hiše z odličnimi pogledi in čistim zrakom.

Dobro, vendar drago: prednosti in slabosti življenja zunaj mesta

Vendar vse te radosti ne prekličejo zemeljskih težav. Zlasti potreba po plačilu komunalnih storitev ne gre nikamor. Koliko vzdrževanje hiše stane, iz česa in kako se izvrši plačilo?

Življenje v naselju

Hitro iskanje po spletnem mestu

Prednosti in slabosti življenja v koči naselje. Ko sem napisal prejšnji članek, me je moj prijatelj poklical in povedal sentimentalno zgodbo o tem, kako živi v koči. Zato sem se odločil, da bom ta članek namenil vprašanju »Za moške in ženske, ki živijo v koči«.

Življenje v naselju

Koristi življenja v počitniški hiši

Če na splošno rečete, življenje v deželi hiša je življenje za volanom. Tudi pred šolo z otrokom ni vse super – Zamislite, da doma ni moža, vendar morate za otroka poklicati rešilca. Ona in v mestu ni hitra vožnja v prometnih zastojih in celo izven mesta… Sadiks, če greste tja, je nekaj drugega užitek. Šola je potrebna, da je otrok nekje, preden zapustite delo. Na splošno, če ni visokega dohodka, ki vam omogoča, da imate osebnega voznika, varuško, osebnega zdravnika itd., Potem takega življenja težav. Še bolj ali manj v prisotnosti stanovanja v mestu