Zidarski predpisi za aerated concrete

Betonski 0 Comments
Zidarski predpisi za aerated concrete

Polaganje prve vrstice blokov

Sl. 1. Elementi nosilnega ogrodja hiše gaziranih betonskih blokov: 1 – prva vrsta blokov na osnovi malte; 2 – dodatni celični bloki; 3 – obročno ojačan pas; 4 – armirane betonske talne plošče; 5 – izolacijsko tesnilo; 6 – monolitni distribucijski pas iz armiranega betona; 7 – prevlečen beton; 8 – mostiček iz betona; 9 – Hidroizolacija; 10 – Base.

Zidarski predpisi za aerated concrete

mesto arhitekta Vladimirja Nikishina

• Nastavitev stranskih blokov prihaja na paletah, pakiranih v skrčljivi film. Film ščiti bloke iz padavin in jih med prevozom preprečuje premikanje.

Zidarski predpisi za aerated concrete

Gradnja iz YTONG

Hitro, natančno, ekonomično – v treh besedah ​​lahko opišete način dela s sistemom gradnje YTONG®. Značilnosti in prednosti betonskega betona YTONG® so testirali več generacij strokovnih graditeljev, saj je to material stene z 80-letno zgodovino. Da bi v celoti izkoristili vse prednosti tega izjemnega materiala, je potrebno slediti priporočenim tehnološkim postopkom.

Zidarski predpisi za aerated concrete

Tehnološke zidane zidove betonskih blokov

Danes je betonski beton eden najboljših gradbenih materialov za stanovanjsko gradnjo. Je zanesljiv in sposoben učinkovito služiti v vseh vremenskih razmerah, kar zagotavlja trajnost trajne zgradbe ali zgradbe. Zelo je enostavno delati, kar bistveno zmanjša čas dostave objekta. Ima odlične toplotne karakteristike, primerljive z drugimi gradbenimi materiali, vendar je cenejša. Zato je danes plinski blok ena najpogostejših rešitev za stanovanja.

Zidarski predpisi za aerated concrete

Transportna embalaža gaziranih betonskih blokov

Izvedba polaganja gaziranih betonskih blokov v stavbi v gradnji je zaželeno, da poskrbimo za prisilno prezračevanje, da pospešimo sušenje blokov. Stene blokov morajo biti izdelane iz vodoravnih vrstic, tako da so njihove ravnine pravokotne na smeri obremenitve stene; bloki so ločeni drug od drugega z vertikalnimi šivi in ​​bloki vsake naslednje vrstice morajo prekrivati ​​navpične šive prejšnje vrstice. Prekrivni šivi zagotavljajo enakomerno porazdelitev obremenitve na blokih in odpornost stene na neenakomerna nihanja in temperaturna nihanja.