Zidarski betonski bloki video

Betonski 0 Comments

Zidarska tehnika in stenska izolacija gaziranih in betonskih blokov

Zidarski betonski bloki video

Zidne zidne stene so najučinkovitejši in najhitrejši način za izgradnjo hiše. Tehnologija polaganja blokov ni bistveno drugačna od opečne konstrukcije. Polaganje betonskih blokov je mogoče opraviti doma. Na tej strani so podrobno obravnavane zidne zidove iz betonskih blokov in njihovi analogni betonski bloki.

Zidarski betonski bloki video

Gradnja stenskih blokov

Zidarski betonski bloki video

Blokovne stene pri gradnji zasebnih hiš so zelo priljubljene predvsem zaradi odličnih fizičnih, toplotnih in operativnih lastnosti. Vendar pa je postopek njihove gradnje težavna naloga, ki zahteva določene gradbene spretnosti. Preden naredite stene blokov, morate dobiti potrebna navodila in še bolje, da začnete sodelovati v postopku gradnje kot vajenec.

Gradimo hišo betonskih blokov.

Prednost gradnje betonskih blokov je trdnost, vzdržljivost, dobra izolacija hrupa, požarna odpornost, nizka toplotna prevodnost. Poleg tega je ekonomsko koristno, gradnja betona vas bo stalo veliko manj kot opeko, in življenjska doba ni nič manj kot opečne hiše.
Betonski bloki so izdelani predvsem iz celičastega betona (gaziran beton, pena beton, plinski silikat). Združite lastnosti betona, kamna in lesa. Pri gradnji hiše iz betonskih blokov ni potrebe po gradnji trdne temelje.

Zidarski betonski bloki video

Zidarski klišeji: hitro, priročno in poceni

Bloki ekspandiranega betonskega betona so danes eden najbolj priljubljenih stenskih materialov. To se zgodi zaradi prednosti betonskega betona: moč, nizka teža in odlične lastnosti toplotne izolacije.
Pomembno vlogo pri naraščanju njihove priljubljenosti je imelo dejstvo, da lahko zidate zidove z bloki z dekorativno oblogo, kar odpravlja potrebo po zaključku fasade. Podrobneje razmislimo o tem, kakšne vrste tega materiala so danes in kako jih odstraniti iz ekspandiranih blokov gline.

Zidarski betonski bloki video

Polaganje blokov z lastnimi rokami

Žlindro kamen je eden najbolj dostopnih gradbenih materialov. Poznan je ne le po svoji cenovno ugodnosti, temveč tudi zaradi dejstva, da je ta material mogoče izdelati samostojno. V tem primeru lahko shranite še več.