Zhk novosibirsk

Gradnja 0 Comments
Zhk novosibirsk

Kako kupiti stanovanje v stanovanjskem kompleksu "Cedar"

Gradnja stanovanjskega kompleksa "Kedrovy" je končana! Na območju Kalininskega trga se gradi nova lokacija! Pošljite aplikacijo strokovnjaku in brezplačno svetujte!

Zhk novosibirsk

Stanovanjski kompleks
Sosnovy Bor

Stanovanjski kompleks "Sosnovy Bor" se gradi v Kalininskem okrožju na ulici Bogdan Khmelnitsky, blizu LDS Sibirija. Edinstvena značilnost lokacije kompleksa je živahnost mestnega jedra na eni strani in zeleni park, ki bo na drugi strani čudovit kraj za rekreacijo. V bližini postaje javnega prevoza "Stadion Siberia". Najbližja metro postaja Zaeltsovskaya se nahaja le nekaj postajališč. Vsa socialna in prostočasna infrastruktura mesta je v hoje.

Zhk novosibirsk

Stanovanjski kompleks "Požari Sibirija" – luksuzni apartmaji v centru mesta!

Novosibirsk je ena izmed najbolj privlačnih megastronomov na trgu nepremičnin. Prestolnica Siberia odpira veliko priložnosti, tukaj se vedno nenehno gradijo nove soseske, mladi prihajajo v iskanje dela in nakup stanovanj. Kaj pa moderni kupec želi? Pridobite pripravljen poslovni apartma na področju z razvito infrastrukturo. Najboljša izbira je sodoben stanovanjski kompleks v središču prestolnice Siberije. Predstavljamo vam "Ognjene Siberije"! Luksuzni stanovanjski razred "New Business" bo privlačen vsem, ki cenijo udobje v vseh podrobnostih. Nov projekt JSC "Mesto v mestu" je postal eden najbolj privlačnih v Novosibirsku. Kaj ponujamo? Kupite stanovanja poslovnega razreda, ki na trgu stanovanjskih nepremičnin nimajo enakega.

Zhk novosibirsk

Prijavite se za predstavo

Za večje udobje lahko kupite eno od 266 parkirnih mest v dvoposteljni topli podzemni parkirišči. Sanje o dvigalu, ki vas pripelje iz apartmaja na parkirišče, je postalo resničnost. In razpoložljivost stroškov parkirnega prostora – prijetna potrditev tega.

Stanovanjski kompleksi v gradnji v Novosibirsku

CIAN direktno poveže milijone kupcev stanovanj v novih stavbah s prodajnimi oddelki razvijalcev. Vaši kontaktni podatki ne bodo nikoli uporabljeni za promocijske namene ali preneseni na tretje osebe.