Zgrajena streha za nakup

Namestitev 0 Comments
Zgrajena streha za nakup

Linokrom EPP

Sodobna nanosna rolna strešna kritina in hidroizolacijski materiali imajo visoke tehnične parametre kakovosti izdelkov, ki jim omogoča, da se uporabljajo brez dodatnih sredstev, neposredna dokazila o tem so strešna kritina Polybud. Varjeni strešni zvitki Polybud – najboljša možnost za streho velikih površin, tako po kakovosti kot po ceni. Polybud v različnih modifikacijah bituminoznega gradivnega materiala se uporablja za: • razporeditev spodnjih slojev strešne preproge in hidroizolacije gradbenih konstrukcij: temeljev, kleti, soclesov • kot zgornji sloj v dvoslojnih strešnih sistemih se lahko uporablja tudi brez podloge.

Zgrajena streha za nakup

Prekrivanje strešnih materialov

Spletna stran www.slav-dom.ru je zgolj informativne narave in v nobenem primeru ni javna ponudba. Za informacije o stroških blaga se obrnite na prodajno službo podjetja Slavdom.

Zgrajena streha za nakup

Potrdila

Danes je TechnoNICOL dobil priznanje mednarodnega proizvajalca gradbenih materialov in ima več kot petdeset tovarn v sedmih državah, dobave v Evropo in Rusijo, ima sedež v sedemnajstih državah, izobraževalnih in znanstvenih centrih.

Zgrajena streha za nakup

Pluse valjane (zgrajene) strehe:

Danes se mehka streha v gradbeništvu pogosto uporablja. Obstaja več vrst, zato lahko uporabite različne materiale za izdelavo. Zato ste lahko prepričani, da bo cena za 1 kvadratni meter takšne gradnje precej nizka, če vas zanima mehka streha. Namestitev je pripravljena narediti našo "Krovsko podjetje". Istočasno je zasidrana streha, katere vrste in cene so odvisne od želja kupca in obsega prihajajočega dela, zelo dostopna za vse kategorije kupcev. Prepričajte se, da je to enostavno. Oglejte si oddelek, na katerem je deponirana streha predstavljena. Fotografija končnih del bo potrdila naše bogate izkušnje na tem področju. Cene bodo pomagale krmariti in določiti predhodne stroške prihajajočega dogodka.

Zgrajena streha za nakup

Krovstvo, cenik (za Kijev in regijo)

Ta izdelek lahko kupite v industrijskem ali talinskem centru. Ali pa v 24 urah po vsakem drugem gradbenem centru po naročilu. In če uredite dostavo, vam jo bomo prinesli v 4 urah.