Zgradite telovadnico za mini nogomet

Gradnja 0 Comments

Kako začeti graditi mini nogometno igrišče

Zgradite telovadnico za mini nogomet
Zgradite telovadnico za mini nogomet

Če ste uporabnik

Osvetlitev in ograjevanje na cestninah za mini nogomet ima pomembno vlogo. Ker je to plačano polje, morate ustvariti vse pogoje za udobno dolgo igro. Ta pristop se bo kljub stroškom električne energije izplačal. Ograja je lahko izdelana iz blokov omrežja Chain-link, vendar je njegova višina pomembna – po možnosti ne manj kot 4 metra. Pomembno je, da žoga ne leti iz mini polja. Razsvetljava vam bo prinesla stranke v temnih mesecih, ko bo zgodaj postala temna. Ampak ograja bo zagotovila udobno igro na igrišču za mini nogomet. Prav tako je pomembno, da pravilno pripravimo podlago za tako področje, da se po padavinah hitro suši. V ta namen izdelajte drenažo. Na splošno je ta poslovna ideja zelo zanimiva. Lahko se nenehno razvija z dodajanjem vseh novih funkcij in možnosti zaslužka na plačanem športnem igrišču. Nekateri ljudje imajo koristi za zdravje, drugi so spektakularni, tretji je povečanje prodaje in imate stalni dohodek, ki ne zahteva polne zaposlitve.

Zgradite telovadnico za mini nogomet

Poslovna ideja o odprtju mini nogometnega igrišča

Nogometno igrišče, nogometno igrišče, športno obleko za nogomet, izgradnja nogometnega igrišča, cilj nogometa, umetna trava za nogomet, fundacija nogometnega igrišča, nogomet, igra, označevanje, oprema, nakup, cena, Kijev, Ukrajina

Zgradite telovadnico za mini nogomet

Gradnja mini nogometnega igrišča: radost športnikov – dobiček za poslovneže

Negativen trend pretvorbe dvorišč za parkirišča je pripeljal do dejstva, da danes ni praktično nobene možnosti za igranje ulic nogometa, potreba po takšni telesni dejavnosti pa obstaja in vsako leto raste.

Zgradite telovadnico za mini nogomet

"Proračun projekta je približno 4 milijone rubljev" – Igor Sorokin o tem, kako zgraditi nogometni center. 2. del

Drugi del našega gradiva je za mnoge najbolj zanimiv, saj so mnogi razmišljali o ideji o izgradnji nogometnega centra, vendar se je, kot se pogosto dogaja z nami, ideja končala na stopnji omejevanja fantazije "oh, verjetno je zelo drago in nerealno". Kaj bi lahko bilo boljše razkritje mitov kot pravi primer uspešnega izvajanja projekta?