Zasnova dnevne sobe z nizkim stropom

Kako narediti 0 Comments
Zasnova dnevne sobe z nizkim stropom

Kaj storiti z nizkim stropom: zapletene načine za dekoracijo

Problem nizkih stropov je veliko. Razkrojijo izgled stanovanja in ga naredijo vizualno manjše. Poleg tega imajo neprijeten učinek na psiho-čustveno zdravje lastnikov. Zato je zamenjava notranjosti z nizkimi stropi potreben ukrep. Pogled na oblikovalce v tem primeru je soglasen – lahki odtenki, sijajne (zrcalne) površine in pohištvo v slogu minimalizma, klasičnega ali sodobnega. Nič več.

Zasnova dnevne sobe z nizkim stropom

Kako lahko in kako ne morete urediti notranjosti z nizkimi stropi

Nizki stropi, ki pogosto ne presegajo 2,4 – 2,5 m, so postali običajen pojav za številne stanovanjske stanovalce, kar povzroča občutek stisnjenega prostora, ki najprej negativno vpliva na dobro počutje prebivalcev.

Zasnova dnevne sobe z nizkim stropom

Bar je višji: 12 oblikovalskih trikov za stanovanja z nizkimi stropi

In imamo celotno cev neposredno pod stropom, z 2,45 visokim stropom. Prostor je 19m2, tramovi in ​​leseni strop bodo skrivali samo prostor, golega podstrešja betona z bakrenimi cevmi bo treba pokriti tudi mavčne plošče z vgrajenimi lučmi, preostali del stropa pa bo raztegnjen sijaj. Ne glede na to, koliko hočemo živeti v plastiki in gumi, moraš še vedno.

Zasnova dnevne sobe z nizkim stropom

7 nasvetov o tem, kako narediti nizek strop v hiši zgoraj: nizek strop design + fotografija

Tipičen rezident vsakega domačega visokogorja je seznanjen s problemom nizkih stropov. Tudi če je prostor zadosten, previsni strop daje vtis, da je v luknji, najbolj neprijetna stvar pa je, da je ni mogoče fizično dvigniti. Morate goljufati in izogniti, da bi dobili iluzijo prostornosti v 2,4-metrski sobi. Oblikovalci so nabrali mnogo različnih načinov, da bi vizualno višje nizko strop v hiši in če poslušate njihov nasvet, lahko dosežete odlične rezultate.

Zasnova dnevne sobe z nizkim stropom

Nizka stropna zasnova – 50 najboljših idej iz leta 2017 na fotografiji

Sodobne gradbene ekipe so sposobne rešiti skoraj vsako najzahtevnejšo nalogo prenove stanovanja. V primeru nizkega stropa pa se boste morali zatekati k oblikovanju trikov in poskusite ne narediti napak v fazi popravil in ob opremljanju prostora s pohištvom in dodatki.