Zasebni projekti gradnje stanovanj

Gradnja 0 Comments
Zasebni projekti gradnje stanovanj

Projektni katalog zasebnih hiš

Predmestna gradnja postaja vse bolj priljubljena. Majhne hiše so zgrajene skoraj povsod: na robovih gozda, v hišah države, obvladujejo ogromna čista polja za nizko gradnjo. Precej jih je zgradilo ne samo poletne hiše, temveč tudi hiše in kopalnice. Treba je opozoriti, da nekatere hiše ne izpolnjujejo arhitekturnih standardov gradnje, načrtovanja in gradbenih strani niso razvite, mikroklimatski sistem v hiši ne deluje pravilno – vse to dopolnjuje neučinkovita zunanjost, ki se ne prilega okolici.

Newsletter

V podjetju "ABS-Stroy" lahko kupite projekte hiš, kopališč in državnih hiš. Od leta 2000 se naša organizacija ukvarja z načrtovanjem in gradnjo stavb na področju individualne gradnje v Moskvi. Poleg tega nudimo storitve za restavriranje, rušenje, dekoracijo stavb, izvedbo strešnih in izolacijskih del.

Zasebni projekti gradnje stanovanj

Zakaj potrebujete projekt zasebne hiše?

Gradnja hiš v Tyumenu in Tyumenski regiji vsako leto postane pomembnejša. Mesto Tyumen raste, elegantne hiše in zasebne hiše pa po originalnih zamenjavah zamenjajo tipične domove, zgrajene z lastnimi rokami, zato so gradbene storitve v velikem povpraševanju.
Trajna, topla, udobna, udobna za stalno bivanje in poletne počitnice v državi – hiše iz gradbenega podjetja Zoton Group v celoti izpolnjujejo vse sodobne standarde kakovosti.

Zasebni projekti gradnje stanovanj

Zgraditi zasebno hišo

In tako… se odločili, da svojo lastno hišo zgradite z lastnimi rokami. Tukaj morate imeti splošen načrt za izgradnjo zasebne hiše in sledite koristnemu pozivu znane besede: "pripravite sani poleti in voziček v zimskem času", oziroma bolje, morate začeti graditi stavbo, ki je popolnoma oborožena.

Projekti z nizkimi stroški hiše

Kupci takega razvoja so ljudje, ki sanjajo, da imajo v lasti čudovit dom, sposoben skrbno in previdno ravnati z lastnimi finančnimi sredstvi. Druga skupina kupcev projektov kočo ekonomskega razreda so gradbena podjetja, ki postavljajo koče in posamezne stavbe. Vsaki fizični ali pravni osebi bodo projekti zasebnih hiš ekonomskega razreda prihranili znatne vsote denarja.