Zamenjava mehke strehe

Oblikovanje 0 Comments
Zamenjava mehke strehe

Strešna plošča (mehka)

Cene za strešna dela so izračunane na podlagi povprečne strešne površine 1000 m2 M od januarja 2018.
Stroški popravila strehe so manjši od 500 kvadratnih metrov višji kot v ceniku. V skladu s tem se z obsegom dela nad 1000 m² M znižajo cene za roll-up mehko streho sorazmerno z rastjo površine. Z velikostjo strehe nad 3000 m2. popust pri montažnih delih bo 10%.
Cena celotnega projekta je odvisna od lokacije in višine stavbe, prisotnosti kompleksnih inženirskih konstrukcij in vertikalnih zidov, zasteklih fasad na sami strehi, vrste materialov itd.
Za oblikovanje končnih cen za strešna dela je potrebno poklicati strokovnjake za pregled strehe in pripravo ocen. Po inšpekciji bo povečana ocena poslana stranki z razčlenitvijo po stroških dela in materialu.

Zamenjava mehke strehe

Stroški popravila mehke strehe – cena je za 1 kvadratni. meter za leto 2018

Premaz je fleksibilen in elastičen, odporen na trganje in UV odporen. Temelj za to streho je lahko cementni pesek, star bitumenski premaz, visoko valovita profilirana plošča, OSB plošče, sendvič plošče.

Zamenjava mehke strehe

Stroški namestitve mehke strehe

Danes postajajo vse bolj priljubljene elegantne strehe mehkih ploščic. Za strešne skodle ne potrebujemo dodatnih orodij in naprav.

Zamenjava mehke strehe

Popravila in zamenjava mehke strehe

Mehka streha lahko dolgo časa ne škoduje. Vendar pa je za to potrebno upoštevati vse lastnosti za nego in popravilo samega prekrivanja. V vsakem primeru bo potreba po popravilu takšne strehe nekega dne prišla in za to je lahko več razlogov.

Zamenjava mehke strehe

Popravilo strehe

Vsaka streha je obrabljena, ne le zaradi preteklega časa, temveč tudi zaradi napak, ki so nastale pri njegovi konstrukciji, oblikovanju pomanjkljivosti in nepravilnem delovanju. Potreba po popravilu mehke krvi v Rostovu na Donu nastane, ko ne more več opravljati svojih nameravanih funkcij, na primer hiši ne zagotavlja ustrezne zaščite pred padavinami itd. Tekoča popravila starega strešnika je treba opraviti tudi takrat, ko se razpoke pojavijo v trnovem sistemu, ko se uniči. lesene konstrukcije.