Zaključni kit pod ozadjem

Tehnologija 0 Comments
Zaključni kit pod ozadjem

Sestava

Najpogostejši način za dokončanje sten pred lepilom ozadje je kiti. Ta material se ne uporablja le na površini, temveč ima tudi nizek strošek. Putty je začel pridobivati ​​svojo priljubljenost pred približno 50 leti. Zaključni kit daje prostor popolnosti in celovitosti. Pomaga odstraniti vse nepravilnosti in narediti površino enotno.

Zaključni kit pod ozadjem

Zaključni kit pod ozadjem

Popravite številne, povezane z velikimi težavami. Dejansko je poleg opravljanja dela neposredno potrebno kupiti tudi ustrezne materiale za gradnjo. Pri popravilih ljudje pogosto raje zaključijo stene z ozadjem.

Zaključni kit pod ozadjem

Zaključni kit za ozadje

Morda ste opazili, da je pred načrtovanjem sten pred približno 20 leti niso posebej skrbeli. Vse je bilo precej preprosto: vse nepravilnosti, razpoke in napake so bile postavljene, zastarelo ozadje pa je bilo preprosto prilepiti novo. In čudno, vsi so bili veseli. Toda zdaj, v naši dobi sodobne tehnologije, priprava zidov za ozadja je veliko bolj pedantna. Vemo, da je začetni in končni kit za stene. Kakšna je njihova razlika? Začetni kit je namenjen odpravljanju večjih napak, razpok, nepravilnosti itd. Izvaja se zelo grobo. Ampak končne kiti za stene zahteva bolj natančno obdelavo. Uporablja se v majhnem sloju, da je površina povsem ravna in pripravljena za obrnjeno plast: ozadje, dekorativni omet, barve itd.

Zaključni kit pod ozadjem

Zaključni kit pod ozadjem – kako to storiti prav?

Glavni namen polnila je priprava osnovne površine za dodelavo. Z njim lahko skrijete manjše pomanjkljivosti sten in stropa ter daste potrebne površinske lastnosti. Glavna razlika med ostalimi gradbenimi mešanicami je v največji velikosti zrn, v grobih masteh velikost zrna je 80-200 μm, v srednje dispergiranih zrn – ne več kot 80 μm in v fino dispergiranih – ne več kot 20 μm.

Zaključni kit pod ozadjem

Zaključni kit za ozadje: tehnologija za samo-aplikacijo in odgovori na pogosta vprašanja

Lep pozdrav mojim bralcem blogov. V tem članku bom govoril o pripravi zidov za pritrditev ozadja. Razložil bom tudi, ali je mogoče lepiti ozadje na zaključno kiti in ali je potrebno, preden se zalepčate, na krovne površine.