Zaključna kopel na robovih

Namestitev 0 Comments
Zaključna kopel na robovih

Dokončanje med steno in kopalnico: opis, cena, fotografija, video.

In kot podloga za kopalnico, je bilo odločeno, da uporabim leseno palico s profilom 20×50 cm. Vem, da bodo mnogi rekli… "Oh, nafig! Drevo v kopalnici se ne vrti. Neumnost! Vredno leto in brez težav. Ne maram lesenih žarkov, lahko uporabite kovinski kotiček. Torej, po označitvi mesta za pritrjevanje lesa, je odstranil kopel, da se ne bi motil, in z vijaki 20-30 cm je pritrdil hlode na stene. Nastali spoj med palico in steno, napolnjeno s silikonsko tesnilno maso.

Zaključna kopel na robovih

Namestitev, pregled in izbor kopalnega roba

Kopalni robnik pomaga prikrivati ​​vrzel med steno in kopalnico. Obstaja keramična meja, plastika in trak za kopalnico. Pregledi vseh naprav so le pozitivni, cene pa se začnejo pri 60 rublov na enoto robnika. Če ni nameščen pravočasno, bo v kopalnici nastalo prekomerno vlaženje, kar bo pripeljalo do razvoja ugodnih pogojev za rast plesniške plesni ali razmnoževanja škodljivih mikrobov. Takšna "darila", kot da se usedejo na stene, šivi med ploščice, nedostopne kraje, cevovodi, zadnje stene pohištva ali se dvignejo v zrak. Med drugim lahko stalna vlažnost povzroči rjo na kovinskih dodatkih in kopalniški opremi.

Zaključna kopel na robovih

Kako zapreti spoj med kopalnico in steno: reševanje težkega problema

Če ste predhodno morali namestiti kopalnico, potem veste, da so vsi izdelki brez izjeme izdelani v standardnih velikostih – na primer, najpogostejši modeli imajo dolžino 1,5 m ali 1,7 m.

Zaključna kopel na robovih

Sosednja kopel v steno: metode naprav

S kakršnimkoli popravilom kopalnice – kozmetike ali kapitala, vedno obstaja vprašanje tesnjenja spojev med kopalnico in stenami. Odvisno od stene, oblike kopeli in njegovega materiala obstaja več načinov, kako organizirati križišče kopeli na steno.

Zaključna kopel na robovih

Kako izbrati in namestiti kopalnice

Pogosto med popravili v kopalnici postane problem povezava med kopalnico in steno. Obstaja več osnovnih načinov za zapečatenje takšnega sklepa. Šele pred kratkim je bilo treba to najprej odločiti – kopel ali ploščico, nato zapečatiti spoj z raztopino cementa in ga lakirati z lakom iz emajla.