Zaključevanje podstrešnih plošč mdf

Notranje 0 Comments

Mansards – življenje pod streho

S sodobnimi dekoracijskimi deli je pogosto postalo običajno gradivo, kot so plošče MDF. Stisnjeni so (s stiskalnico) leseni žetoni, pomešani s posebno raztopino. Kljub dejstvu, da je proizvodna tehnologija podobna iverni plošči, pa plošče MDF v svoji sestavi nimajo dodatnih smol ali drugih kemičnih spojin, zaradi česar so za red velikosti bolj varne kot iverne plošče.

Zaključevanje podstrešnih plošč mdf

Zaključite podstrešje z MDF ploščami

Plošče so narejene iz MDF plošč (srednje gostinske plošče – plošče srednje gostote) in LDF plošče (plošče z nizko gostoto – plošče z nizko gostoto), lepljene z dekorativnim filmom ali furnirjem. MDF in LDF plošče so plošče iz vlaknenih plošč po celotni debelini, oblikovane pod tlakom iz majhnih lesnih vlaken in smole. LDF plošče so lažje – 1 m³ tehta 450-650 kg, medtem ko je hkrati 1 m³ pločevine MDF 650-800 kg.

Zaključevanje podstrešnih plošč mdf

Zaključite podstrešje z ploščami MDF

Zahvaljujoč pokrivanju plošč MDF z dekorativnim filmom, ki posnemajo vzorce mozaika, kamna in lesa, je njihova uporaba v notranjosti precej široka. Uporabite plošče za dodelavo površin v suhih prostorih. Druga plošča MDF je pokrita s furnirjem različnih vrst lesa, sam furnir pa je prekrit z brezbarvnim lakom.

Različne možnosti zaključevanja podstrešja do-it-yourself, fotografije in oblikovanja

Pred začetkom zaključnih del na podstrešju je treba preučiti možnosti za zaključek podstrešja z lastnimi rokami, fotografije, ki presenetijo zaradi nestandardne arhitekture. Pomembna razlika med podstrešjem z drugih delov hiše je struktura njenih sten. Namesto tega se vsakdo odloči zase, stene ali strop pa bodo pobočja strehe, ki se nahajajo na straneh sobe. Odvisno od načina dekoracije in notranje opreme.

Zaključevanje podstrešnih plošč mdf

Vrste materialov za zaključek podstrešja

Podstrešje je posebna podstrešje. Ima precej velike kvadratne metre, ki omogočajo opremljanje dodatnega uporabnega območja, in podstrešje je mogoče izdelati z lastnimi rokami, so možnosti fotografiranja končne možnosti predstavljene spodaj, in sicer z različnimi materiali.