Zaključene hiše iz pene betonskih blokov

Gradnja 0 Comments
Zaključene hiše iz pene betonskih blokov

Projekti hiš iz gaziranega betona in blokov pene: prijaznost do okolja in zanesljivost

Svetujemo vam, da pazite na projekte hiš iz gaziranega betona. Hiše, zgrajene iz tega sodobnega materiala, so zanesljive in udobne. Imajo številne lastne prednosti v primerjavi z drugimi možnostmi. Po branju tega članka, si lahko sveže ogledate projekte, razvite za gradnjo tega materiala.

Gradnja pene betonskih hiš

Današnja gradnja hiš iz pene blokov je v precejšnjem povpraševanju in to ni presenetljivo, saj obstaja veliko prednosti. Ni skrivnost, da imajo stroški gradnje, delovne in toplotne izolacijske lastnosti materiala ter čas, v katerem lahko zgradite hišo iz pene, pomembno vplivati ​​na izbiro gradbenih materialov. Danes lahko naročite gradnjo hiše pene blokov, lahko v gradbenem podjetju Metroplex. Ponujamo naše storitve po vsej Ukrajini in drugod.

Obrazec za naročilo

Odkar so se pojavile prve pene betonske hiše, se je priljubljenost stavb iz dobrih starih opek na začetku močno znižala. Gradbeni objekti iz trajnih, vendar težkih materialov so neprimerni kot streljanje. Zakaj motiti, če obstaja moderen, lahek, enostaven za uporabo in poceni bloki pene.

Zaključene hiše iz pene betonskih blokov

Gradnja pene betonskih hiš

In to sploh ni presenetljivo, saj imajo projekti hiš v pene veliko nespornih prednosti. Najprej govorimo o prihranku časa, ki bo porabljen za gradnjo pene blokov kočo katere koli velikosti in števila nadstropij. Ker je en blok pene približno štiri velikih opek, bo za gradnjo dežele koči iz pene blokov potrebovali mnogo krajše roke. Skladno s tem so stroški storitev gradbenikov in na splošno gradnje blokov pene, katerih cena je tudi nizka, nižja glede na stroške izgradnje opečne ali betonske hiše.

Projekti hiš iz plinskega betona

Gaziran beton, izumljen v 19. stoletju. Proizvodna tehnologija je povezana s lastnostjo vodikovega plina – da nabreknejo maso s tvorbo v telesu por z velikostjo do 3 milimetrov. To je posledica majhne teže končnega izdelka. V fazi priprave se gazirani beton razreže na bloke različnih standardov. V skrajšanem zvoku se imenujejo plinski bloki.