Zaklepanje računa z avtomatsko blokado

Namestitev 0 Comments
Zaklepanje računa z avtomatsko blokado

Grajski račun Abloy RI202

Na zaklenjenem položaju z avtomatskim zapahnilnim vijakom in zaklenite vrtljivi gumb v zaprtih prostorih. Priporočljivo za uporabo pri vratih s povečanimi varnostnimi zahtevami. Rdeča pika v notranjosti ključavnice kaže, da je vretenca zaklenjena. Uporablja se kot dodatna ključavnica za stanovanja, vestibule, skladiščne prostore itd.

Zaklepanje računa z avtomatsko blokado

Oblačila

Ko uporabljate Internet Explorer 6, 7, 8, je možno nepravilno in počasno delo spletnega mesta, nekatere funkcije morda niso na voljo. Priporočamo, da izberete in namestite katero koli od sodobnih brskalnikov. To je brezplačno in traja le nekaj minut.

Zaklepanje računa z avtomatsko blokado

Elektromehanska ključavnica ARNY Rim

Zgornje ključavnice so mehanizmi, ki so nameščeni na površini vratnega krila, ne da bi jih poškodovali. Zunaj so zaklenjeni s ključem in od znotraj, s ključem ali zapahom. Če želite ustvariti dodatno zaščito za vrata, potem je račun China lock točno tisto, kar potrebujete. Ta vrsta vratne strojne opreme je postala priljubljena v zadnjih nekaj letih, ko je veliko ljudi začelo namestiti kitajska vrata. Izdelki kitajskih proizvajalcev so zelo priljubljeni na trgu, zahvaljujoč razumnim cenam in kakovostnim izdelkom. Kupite gradsko pošiljko Kitajska je danes na mnogih mestih.

Grajska pošiljka 3P

Ali potrebujete kakovostno in zanesljivo ključavnico za skladišče, garažo ali hišo? Zaklepanje 3P Barrier je zanesljiva zaščita vašega premoženja pred nepovabljenimi gosti. Pripravljen za namestitev in hkrati z dobrimi lastnostmi delovanja, je polivektorska ključavnica odlična rešitev za zaščito prostora.

Zaklepanje računa z avtomatsko blokado

Blokada tovornega lista APECS 0556-BN

Gradski račun APECS 0556-BN je zasnovan za vgradnjo na površino vratnega krila. Zunanje ključavnice so zaklenjene od zunaj s ključem in od znotraj z vrtljivo zapah ali ključ. Ta tip ključavnice ima dodatno verigo, ki ne omogoča odpiranja vrat do konca in zapusti sobo za prezračevanje brez možnosti vstopa v prostor zunaj. Zgornje ključavnice imajo avtomatsko in ročno zaklepanje vrat, prav tako pa se razlikujejo glede na vrsto tajnosti.