Zakaj kiti avtomobilov

Kako narediti 0 Comments
Zakaj kiti avtomobilov

Kako narediti svoj avto: praktični nasveti za začetnike

Kako kiti avtomobil je vprašanje, ki bi moral vsak lastnik avtomobila natančno preučiti, preden posodablja površino telesa ali preoblikuje notranjost. V nasprotnem primeru je rezultat obnovitve lahko obžalovanja vreden. Na primer, pod čudovitim sijajnim premazom bo prišlo do netočnih udarcev ali bo barva sčasoma odlepila. Pomembno je, da ne moremo izbrati pravih materialov, temveč tudi poznati tehnologijo njihove uporabe, obdelavo in združljivost različnih izdelkov za auto-kemijo.

Zakaj kiti avtomobilov

Putty car – lahko shranite na strokovnjake?

Prej ali slej, na površini katerega koli avtomobila morate opraviti kozmetična popravila. Vzrok in vzrok za to so lahko nesreče, korozija ali celo zelo pomembne praske. Na splošno takšno delo ne vključuje opravljanja kakršnih koli zapletenih dejanj. Če pa je napačna uporaba kita na poškodovani površini ali uporaba nizko kakovostnih materialov, bo posodobljen "dekor" padel čez nekaj dni. V zvezi s tem je poznavanje praktičnih temeljev polnila svetovna dolžnost vsakega lastnika avtomobila.

Zakaj kiti avtomobilov

Vrste kiti. Kakšna vrsta kita?

Kakšna vrsta kita? V preteklosti takšna vprašanja preprosto ne bi mogla biti. Kako kaj? Ja, tisti, ki je! Toda številčnost je na našem trgu nenadoma prišla, zdaj pa v ponudbi proizvajalcev materialov za popravilo najdete dobrih deset komponent z različnimi lastnostmi. Kako razumeti to raznolikost?

Premikanje avtomobila: kako pravilno kiti doma

Vendar pa ne smete obupati – celo velike "rane" na kovine vašega vozila se lahko odstranijo skoraj brez sledu. Če vidite, da ravnanje ni dovolj, se pripravite – boste morali zapolniti dent.

Zakaj kiti avtomobilov

Postavitev kiti na "golo" kovino karoserije

Gledal sem, zato veliko naredim (skoraj večina in to je v redu)
Zakaj vmešavam na elektrodo (in celo na list papirja na ali na veliki lopatici). Samo zato, da ne sperite dveh lopatic. Samo zaradi tega.
Pogosto delam mazanje in takojšnjo razredčitev ter napolnitev zelo majhne kiti, zato je zelo enostavno, da se enkrat ne perem nič.