Vrste in modeli lesenih hiš

Gradnja 0 Comments
Vrste in modeli lesenih hiš

Zidarski materiali:

Ljudje so vedno iskali mesto. Ko se mestna obzidja brani pred sovražnikom, je mesto postalo osredotočeno na obrt in trgovino, nato pa v središče moči in razkošja. Mesta so rasla skupaj s civilizacijo, in, ko so se spremenile v meganstvo, so se zdele, da so dosegle svojo mejo. Danes ljudje iščejo iz mesta in sanjajo o svojem domu. Med polji, v bližini gozda, v koči mestu ali na obrobju vasi – lahko stoji na različnih mestih, vendar mora biti v dobrih letih. In tudi – lepo.

Vrste in modeli lesenih hiš

Vrste lesenih hiš

Običajni bar pravokotnega odseka in naravne vlažnosti je eden najcenejših lesenih zidnih materialov. Tanek les 100×100 mm močno "vodi", in za ustvarjanje ojačitev na vsakih 4 metrov, je potrebna ligacija, ki omejuje površino prostorov do 4×4 m. Zaradi tega se pogosteje uporablja za gradnjo državnih hiš. Iz debelejšega lesa 200×200 mm graditi hiše na katerem koli območju za stalno prebivališče.

Vrste in modeli lesenih hiš

Koča

Lesene hiše, v skladu z oblikovalskimi značilnostmi, lahko razdelimo na več glavnih tipov: – hišne hiše; – hiše iz navadnega barja; – hiše iz hlodov in profiliranih hlodov; – ročno izdelane hiše. Razlikujejo se predvsem po metodah sten in uporabljenih materialih.

Vrste in modeli lesenih hiš

Vrste lesenih hiš

Gradbeno podjetje Stroymaster izvaja kakovostno kompleksno poletno kočo in drugo leseno konstrukcijo: plošče ali hiše iz profilirane palice ali lubje po naročilu, hiše (dostava, montaža, zaključna gradnja), zaključna dela, polaganje temeljev, strešna dela z montažo, vrata in ograje, tende in hobbloki v Sankt Peterburgu po razumnih cenah! Pokličite nas, da pojasnimo najboljše cene od proizvajalca. Gradnja je naša mama!

Vrste in modeli lesenih hiš

Gardenweb

Prednosti lesa: enostavnost predelave, nizka teža, dobra zvočna in toplotna izolacija, visoke higienske lastnosti. Istočasno se lesene stavbe zaradi številnih razlogov štejejo za nedonosne. V glavnem gre za nevarnost požara, stroški v višini 20-30% v primerjavi s kamnitimi zgradbami. Zato se lesene stavbe uporabljajo predvsem za gradnjo državnih in vrtnih hiš, ki se uporabljajo relativno kratko (20-30 let) in za začasne stavbe.