Vrata na vratih

Betonski 0 Comments
Vrata na vratih

Vrata iz profesionalnega talnega obloga brez varjenja

Da, moji prijatelji so težavni delavci, čeprav sem strokovno certificiran varilec, danes pa želim predlagati, da delate brez uporabe varjenja in naredite lahkotno konstrukcijo vrat valovitega profila in jeklenega profila. In kot zadrge bomo uporabili najpogostejše vijake in matice.

Vrata na vratih

Izbira vzorca odpiranja

Vrata iz profesionalne talne obloge bodo pristopila k vsaki ograji: lahka, dobro izgledana, precej stabilna in trpežna. Poleg tega jih je mogoče sami izdelati, pri cemer je treba kupiti najmanj kupljenih komponent. Tudi pri izdelavi po meri vrat bo stal manj kot drugi. Torej, poglejmo, kako oceniti delo mojstrov v njihovem oglaševanju in kako, če ste moški delavnice, naredite vrata sami.

Vrata na vratih

Kako narediti vrata iz profilirane plošče z lastnimi rokami

Takšni valjani izdelki so narejeni iz tankega pocinkanega jekla z majhno višino rebra. Za vgradnjo vrat je pomembna njegova moč in lahkotnost. Naslednji indikator strokovnega lista je "digitalni", označuje višino valov v milimetrih. Imeli bomo dovolj oznake 8 ali 10, da ne bi tehtali strukture. Ena loputa takšne profilirane plošče ne sme presegati 20 kilogramov, kar je optimalen indikator celotne konstrukcije in obremenitve nosilnih stebrov.

Vrata na vratih

Profil cevi kot material za vrata – prednosti in slabosti

Ko gre za samoproizvajane vrečke in vrata, se vedno spominjam fraze iz ameriškega filma »Čuden, betonski bin in lesena vrata..« – in tu – lahko z rokami narediš lepo, visoko kakovostno in lepo ograjo, a za vrata ni dovolj energije ali denarja ali bodo vrata in vsa delovna sila padli v odtok.

Vrata na vratih

Kako so kovinski elementi vrat valovitega kartona?

Med montažo je pomembno, da vse elemente pravilno pritrdite. Na primer, vrtljivi tečaji so varjeni na jeklene cevi ali dele, ki so bili položeni v opečne stebre. Ojačevalci zahtevajo tudi varjenje, saj prehajajo diagonalno na profilirano pločevino in so privarjeni na okvir. Na splošno so spojki enostavno izdelani, ko je varilni stroj, toda kaj, če ne morete najeti varilca ali pa delati sami?