Vrata guardian krasnodar

Montaža 0 Comments
Vrata guardian krasnodar

Kovinska vrata Guardian v Krasnodar

Če vas zanima kovinska vrata Guardian in boste postali njen lastnik, je pomembno vedeti, da proizvajalec jeklenih vrat Guardian nima nobenih dodatnih proizvodnih enot in sestavnih enot (delavnic) v drugih regijah Ruske federacije in v tujini, razen tistih, ki so navedene v kontaktne informacije te strani. Tudi tovarna Guardian prodaja izdelke TM Guardian samo prek mreže pooblaščenih trgovcev ali predstavništev tega oddelka spletne strani.

Vrata vhodni kovinski Krasnodar
Uradni prodajalec družbe Guardian

Tukaj lahko kupite kovinska vhodna vrata, ki jih proizvaja družba Guardian. Vedno je velik izbor velikosti in kompletnih sklopov vhodnih vrat, kovinskih oblog, dekorativnih plošč, ključavnic in dodatkov.

Vrata guardian krasnodar

Kovinska vrata v Krasnodaru

Vedno na voljo širok spekter kovinskih vrat. Zavedamo se kovinskih vrat v Krasnodru in Krasnodarski pokrajini. Cene za kovinska vrata ne vključujejo stroškov namestitve in dodatnih storitev. Montaža kovinskih vrat je izdelana po ceniku. Enaka montaža kovinskih vrat se izračuna individualno, odvisno od zasnove vratne enote in značilnosti kraja, kjer se bo namestitev izvajala.

Vhodna vrata Varuh v Krasnodarju

Proizvodnja kovinskih vrat Volga-Bunker je avtomatiziran, ročno delo praktično ni uporabljeno. Izsekavanje in upogibanje kovinskih operacij izvaja visokokakovosten CNC stroj, ki odpravlja številne napake in daje vrata z minimalnimi odstopanji in odmiki. Avtomatizacija večine procesov, ki se uporabljajo pri izdelavi vrat Volga-Bunker, zagotavlja popolno geometrijo vrat, dobro prilagojene parametre, visoko kakovostno varjenje s procesnim točkovanjem in visoko natančnost označevanja in prebijanja lukenj v vratih za cilindre in ključavnice.

Vrata "Guardian" Yoshkar-Ola

en list kovine
notranje polnjenje s poliuretansko peno
dve proti-zatiči
prašno lakiranje na zunanji strani in plošča MDF v notranjosti
vedno na zalogi
namestitev v enem dnevu je možna!
Teža 60 kg
Hrup izolacije od 20 dB.
Certifikati: GOST 31173-2003
Razred vzdržljivosti: M3