Vrata dg 2110 gost

Montaža 0 Comments
Vrata dg 2110 gost

Vrata blok orgalitovy DG 21-10 (GOST 6629-88)

Ta standard velja za lesena notranja vrata za stanovanjske in javne stavbe ter za upravne in pomožne stavbe in prostore podjetij različnih sektorjev nacionalnega gospodarstva.

Vrata dg 2110 gost

Tehnični podatki

Notranja vrata GOST 6629-88, velikost odprtine. Cloth gluhi iz DVP / hardboard od proizvajalca za gradbene organizacije z dostavo po Ruski federaciji. Veleprodaja naročilo. S pragom / brez praga. Montaža na tečajih. Lahko ga pobarvamo z barvilom VD, nitro emajlom, prevlečenim s premazom, laminiranim s PVC folijo, brez premaza. Platno je že vključeno v ceno. Vrata so pakirana v plastični ovoj. Hitri proizvodni čas. Pokličite, vprašajte, vam bo svetoval. Lastna proizvodnja, bomo hitro in učinkovito izdelovali kakršno koli veleprodajo. Od proizvajalca po nizkih cenah!

Vrata dg 2110 gost

GD vrata

Vrata DG so tako gluhi vrata označena, npr. brez stekla, to so notranja gluvasta vrata GOST 6629-88, nameščene znotraj prostorov pisarniških prostorov, v stanovanjskih hišah in v vseh drugih prostorih, ki ne zahtevajo zadrževanja toplote.

Vrata dg 2110 gost

Podjetje CASCADE

Podjetje – proizvajalec LLC "Krasnogvardeysky gozd" vam ponuja nakup tamburastih panelov, dostopnih blokov vrat in visokokakovostnih notranjih blokov vrat v širokem obsegu izdelkov (DNG, DU, DNO, DG, TO), ki ustrezajo GOST 24698-81; 6629-88. Obstaja certifikat o skladnosti. Na zahtevo stranke se lahko vrata okrepijo, pobarajo, z ali brez praga; zasteklitev in oprema so dogovorjeni. Možnost dostave potrošniku. Podjetje je povečalo svoje zmogljivosti in z veseljem povabi na sodelovanje državne izvajalce, gradbene organizacije, mala podjetja.

Vrata dg 2110 gost

Orgalit vrata

Vrata Orgalit se imenujejo tudi stavbe, saj so to vhodne strukture, ki jih izvajalci uporabljajo, ko oddajajo predmet. Priljubljenost izdelkov iz plošč iz lesenih vlaken iz lahkih konstrukcij (DVP) je razložena po njihovi nizki ceni in hkrati dokaj prijetnem videzu. Ocenite lahko vizualne značilnosti teh modelov s preučevanjem fotografij na spletnem mestu. Upoštevajte, da so lahko te barve v vsaki barvi na lestvici RAL.