Vozel pripojitve strehe od profesionalnega lista do stene

Namestitev 0 Comments
Vozel pripojitve strehe od profesionalnega lista do stene

Tradicionalni oporniki strehe do sten

Rezultat je zelo trpežna in popolnoma zapečatena stična povezava strehe z različnimi površinami. Takšen poseg služi več kot 20 let in dobro deluje v razponu od -40 ° do + 75 °.

Vozel pripojitve strehe od profesionalnega lista do stene

Potrebna orodja

Streha valovitih tla nima vedno povsem ravne površine. Lahko se srečuje z različnimi višinami v obliki cevi, sten, nekaterih drugih struktur. Sosednje – šibka točka strehe valovite plošče. Na mestih, kjer se nahajajo sosednje strehe, obstaja velika verjetnost, da voda pride v oblikovane vrzeli. To pa ne zadeva samo profilirane folije, temveč tudi strešne kritine vseh vrst.

Vozel pripojitve strehe od profesionalnega lista do stene

Namestitev križišča strešne kritine na navpično površino

Na strehah je črta, ki povezuje streho z zidom, izredno pomembno mesto. Sneg, dež, majhen ostanki, padli listi se kopičijo tam. To povzroča poškodbe izolacije in prodiranja vlage pod streho, včasih pa v prostor, kar pomeni popravilo strehe. Zato se, da bi se izognili takšnim težavam, vzdolž priključne linije opremili zanesljiv spojni sklop.

Razporeditev, ki meji na streho valovitega

Dock strešna kritina s steno je lahko dve vrsti – na vrhu in stran. Pri urejevanju strehe se boste verjetno morali soočiti s problemom oblikovanja takšnih gradbenih elementov, kot so dimniki, prezračevalne cevi, skladišča, strehe, stene. Na takih mestih se zbira talina ali deževnica. Poleg tega se v krajih smeti smeti v obliki listja lahko vežejo veje. Vse to prispeva k kopičenju snega v zimskem času. Posledično se obremenitev na križišču večkrat poveča.

Vozel pripojitve strehe od profesionalnega lista do stene

Vsebina

Ena od pomembnih točk pri izgradnji strehe je ustvariti zanesljivo vozlišče, ki se nahaja ob steni do stene. To se naredi tudi na križišču s dimnikom ali podstrešjem. Če ne boste ustrezno pozorni na takšne križance ali jih slabo proizvedli, bodo kmalu vlaga, razbitine, snežne akumulacije in drugi dejavniki pokvarili hidroizolacijski sloj in poškodovali zgradbo kot celoto. Oglejmo si načine sosednje strehe, odvisno od materiala prevleke. Upoštevajte tudi metode visokokakovostne hidroizolacije, ki bodo zgradbo shranjevala pred vlago in uničenjem.