Vgradnja vrat na kovinska vrata

Debelina 0 Comments
Vgradnja vrat na kovinska vrata

Dobra namestitev na vhodnih vratih naredite sami: namestitvene funkcije

Pogosto v postopku namestitve vhodnih vrat je potreben za namestitev dobor. Takšna naprava vam omogoča, da vrata skoraj do popolnosti in v kombinaciji z drugimi elementi ustvarjajo brezhibno obliko. Razmislite, kako to storiti sami.

Vgradnja vrat na kovinska vrata

Pravilna vgradnja doborja in ploščic na vhodna vrata

Današnja zamenjava vrat je celotna paleta del. In za to so potrebni dodatni elementi, kot so podloge in trim. In če so bila prej pobočja obrezana s cementno malto in barvo, se danes taka premična konstrukcija ne uporablja več. Namestitev vratnih plošč na čelnih vratih z naknadnim oblikovanjem ploščic je prišla v ospredje.

Vgradnja vrat na kovinska vrata

Možnosti vgradnje dobori na vhodna vrata in praktične nasvete

Standardni okvirji vrat, izdelani danes, imajo standardne velikosti. Mestni apartmaji imajo debelino stene okoli 7 do 8 centimetrov. Zato namestitev ni težavna. Vendar pa obstajajo časi, ko je debelina stene veliko večja od vrat. Vhodna vrata so lahko ometana, končana s mavčno ploščo, plastične plošče. Idealna možnost za dodelavo je namestitev vratnih panelov na sprednja vrata. So posebni podaljški istega ali podobnega materiala kot sami vrati, v enem tonu. Montažne plošče različnih dolžin in širin so primerne za vse odprtine.

Vgradnja vrat na kovinska vrata

Namestitev pobočij vhodnih vrat

Vsako od teh možnosti lahko izvedete samostojno in s pomočjo strokovnjakov. Namestite lahko pobočja iz MDF iz certificirane Torex brigade. V tem primeru zagotavljamo visoko kakovost opravljenega dela. Ker je namestitev pobočij iz MDF – najtežje in dolgotrajnejše, morate vedeti več odtenkov. Če se odločite sami, uporabite naša navodila.

Vgradnja vrat na kovinska vrata

Namestitev doborja in ploščic na vhodna kovinska vrata

Nova kovinska vrata po montaži zahtevajo dodatno delo pri oblikovanju vidnih šivov in vrzeli med vratom in okvirjem vrat. Dokončanje prednjih vrat lahko naročite ločeno ali vključite ta dela v obsežen paket za montažo in namestitev vrat, ko sklenete pogodbo. Materiali so MDF ali masivni les, ki ustreza tonu vratnega krila.