Vgradnja vitražnega yenirja

Montaža 0 Comments

Transkript

ODOBRENO z resolucijo Državnega odbora za gradbeništvo Sovjetske zveze, državnega odbora za delo in socialne zadeve Sovjetske zveze in sekretariata Centralnega sveta sindikatov SSS z dne 5. decembra 1986 št. 43/512 / 29-50 za obvezno uporabo v gradbenih, inštalacijskih in popravljalnih ter gradbenih delih.

ETS 57 "Enotni tarifni in kvalifikacijski referenčni del del in poklici delavcev. Točka 57. Sekcije: \ Oglaševanje in postavitev \, \ Restavratorska dela \ "

3.8.3. V primeru polnjenja odprtine s suhim zidom debeline 12,5 mm, namestite ploščo za suho zidno odprtino brez odpihovanja. List je treba postaviti na štrleče brke vodoravnega profila in pritrditi s pritrdilno palico SPL-14-203 (sl.4) na samozapornih vijakih BC4x20 s 300 mm višino. V primeru, da je odprtina za polnjenje ekstremna ali je odprtina, ki je poleg nje, napolnjena s suhim zidom, je dovoljena namestitev tlačne plošče v posameznih segmentih dolžine 100 mm z montažno luknjo v sredini z višino 300 mm.

Vgradnja vitražnega yenirja

Montaža prezračevalnih fasad

Zaščitno konstrukcijo zaščitite pred negativnimi vplivi okolja in mehanskimi poškodbami.
Okrepiti razpadle zgradbe.
Ustvarite oviro za odtok toplotne energije iz notranjosti.
Okrasite stavbe, ki jih skladno prilegajo v pokrajino.
Za te zahteve je primerna tehnologija zatesnjene prezračevane fasade.

ETX. Izdaja 3. Oddelek Gradbena, namestitvena, popravljalna in gradbena dela

N.N. Troshin (vodja teme), Cand. tech. znanosti; N.V. Lalykin, Cand. tech. znanosti; O.V. Smirnov, V.N. Prehod; L.V. Zavgorodnaya, Yu.P. Alexandrov, Cand. tech. znanosti; V.P. Tarasov; H.G. Yaroker, Cand. tech. znanosti

Oddelek 10. LIFTS

1. Razvito: stanovanje TSNIIEP (matična organizacija), FSI VNIIPO EMERCOM Rusije, VAN KB, FSUE KTB RC, GUL MNIITEP, MGSU, NII VDPO OPB, GUP NIIZHB, NIIOSP N.M. Gersevanova, raziskovalni in konstrukcijski inštitut Generalnega načrta Moskve, OJSC Mosproject, NIISF RAASN, zvezno državno enotno podjetje SantehNIIproekt, Centralni raziskovalni inštitut za letalstvo, njih V.A. Kucherenko, AVOK, PNIIIS.