Vgradnja svetilk v spuščeni strop

Namestitev 0 Comments
Vgradnja svetilk v spuščeni strop

Namestitev reflektorja v spuščeni strop.

Lepota raztegne strop je težko izpodbiti, je očitno. Kaj pa funkcionalnost? Natančneje, z razporeditvijo razsvetljave. Kako natančno je namestitev svetilk v stropnem stropu, ki ga tvori toplotno občutljiva PVC folija, ki jo zlahka poškodujejo ostri predmeti? – V nadaljevanju bomo podrobneje preučili značilnosti izbora in vgradnje svetilk v spuščeni strop.

Vgradnja svetilk v spuščeni strop

Namestitev napeljave v spuščenih stropih

Vse pravice do informacij in besedil, objavljenih na tem viru, pripadajo njihovim avtorjem in so zaščitene z zakonom o avtorskih in sorodnih pravicah.
Prepovedano je polno kopiranje materialov s spletnega mesta! Z delnim citatom je hiperpovezava na tutknow.ru obvezna in ni zaprta za indeksiranje.

Vgradnja svetilk v spuščeni strop

Kako namestiti strop LED luči

Na koncu je bila ugotovljena kompromisna rešitev, da je na vhodu v hodnik zapustil lestenec in prižgal, da bi se obesili na istih mestih in namestili reflektorje v stropni hodnik, kjer je svetilka z eno svetilko visela na steni.

Vgradnja svetilk v spuščeni strop

Vgradnja svetilk v spuščeni strop

Pri načrtovanju razsvetljave zagotovo želite, da je enakomeren, tako da svetloba ni preveč svetla, ne izkrivlja barve, ne poškoduje oči in ne vpliva na zaznano okolje. Ali je treba opozoriti, da žarnica Ilyich, ki je obešena s stropa v karbolitnem vložku, ne more izpolniti vseh zahtev. Toda skupaj s tem tudi najbolj spektakularen lestenec ne bo dal želene razsvetljave, temveč bo privlačil samo preveč pozornosti in še vedno ne bo mogoče izogniti razmeroma temnim kotom v prostoru.

Vgradnja svetilk v spuščeni strop

Razsvetljave različnih tipov in modelov omogočajo ne le ustvarjanje elegantne notranjosti, ampak tudi zagotavljanje udobja. Namestitev svetilk v spuščeni strop je modna in sodobna rešitev, vendar za njeno izvajanje potrebujemo resen pristop. Specialisti našega podjetja v Poltavi znajo razviti projekt razsvetljave za prostore katerega koli namena in ga namestiti. Zagotavljamo visokokakovostno namestitev svetilk vseh vrst v spuščenih stropih in ponujamo strankam dostopne cene.