Vgradnja sendvič plošč

Namestitev 0 Comments
Vgradnja sendvič plošč

Vgradnja sendvič plošč

Izgradnja nakupovalnega centra je treba dokončati in namestitev sendvič plošč PSV in PKV z debelino 150 mm. 1320. Notranje delo je v teku, objekt se nahaja na naslovu vasi Zarya, Balashikhinsky okraj, Vostochnoye Highway, d3.

Vgradnja sendvič plošč

Navodila za vgradnjo in delovanje stenskih plošč in strešnih okvirjev PSB in PCB Teplant (Teplant)

Pred montažo plošč je priporočljivo preveriti razpoložljivost vseh potrebnih materialov na gradbišču (tesnjenje in pritrjevanje), da zagotovite neprekinjeno montažo. Nomenklatura, razred materiala in njihova količina mora biti na lokaciji v skladu s projektno dokumentacijo.

Vgradnja sendvič plošč

Vgradnja sendvič plošč

Pravilna namestitev sendvič plošč je eden od odločilnih dejavnikov, ki določajo trdnost in trajnost stavbe. Zato je velik pomen treba nameniti ne samo kakovosti samih sendvičev, ampak tudi s tem povezanih materialov – dodatnih elementov in komponent. In kar je najpomembneje, postopek morajo opraviti usposobljeni strokovnjaki, ker lahko napake povzročijo negativne posledice in škodijo strukturi. Sendvič plošče se uporabljajo za gradnjo sten in streh iz montažne stavbe. Vsaka vrsta dela ima svoje značilnosti. Nakup sendvič plošče mora preučiti te. dokumentacijo, ki prikazuje pritrdilne točke, vrste dodatnih elementov in načine uporabe komponent.

Vgradnja sendvič plošč

Enostavna namestitev sendvič plošč korak za korakom

1.1. Mehke zanke z dvižno zmogljivostjo 5 ton, dolžine 10 m – 2 kosi.
1.2. Gumijaste spodnje tesnila in zgornji distančniki z zaustavitvami, velikost 1200×150 mm – 4 kosi. (Slika 1). Na gumasto površino ni dovoljeno pritrditi pritrdilnih elementov, da se pri montaži sendvič plošč ne poškodujejo plošče.

Vgradnja sendvič plošč

Kako razrezati in namestiti sendvič ploščo – nianse in značilnosti namestitve

Vgradnja sendvič plošč – zelo pomembna faza pri gradnji stavbe in prav tako odgovorna. Pomembne odtenke tukaj niso toliko, kako popraviti sendvič plošče, ampak v skladu s procesom njihove namestitve. Njihova življenjska doba in energetska učinkovitost zgradbe kot celote sta odvisna od tega.