Vgradnja plastičnih oken v kovinski okvir

Demontaža 0 Comments

Način namestitve plastičnih oken

Namestitev plastičnih oken ima posebno vlogo in neposredno vpliva na dolgo življenjsko dobo celotne konstrukcije. Vaše dobro počutje v hladnem obdobju in odlična kakovost PVC sta odvisna od pravilne izvedbe celotnega dela. Namestitev oken morajo voditi strokovnjaki, da bi se izognili vsem možnim težavam.

Namestite okno na kovinski balkonski parapet

Glavna razlika med okvirom in zidom je, da je ogrodje izdelano iz masivnega lesa z odsekom 70-100 m. M, in z ulice je balkon prekrit s kovinskim zaslonom ali plastičnimi sendvič ploščami, ki ga pretvorijo v zanesljivo, toplo in nepredušno sobo. Montaža se izvaja s podporo na ležišču, sprednji steni, ki omogoča zasteklitev balkona z minimalno obremenitvijo na tleh. Z aluminijastimi okni je možno brez nadaljnje izolacije in s plastičnimi okni z dodatno izolacijo.

Zasteklitev balkonov s plastičnimi okni – značilnosti

Balkon v apartmaju se pogosto uporablja kot dodatna tehnična soba. Seznamejo sezonske predmete, orodja, embalažo, zelenjavo, pripravke za zimo in še veliko več. Toda to morda ni edini namen, zlasti če je v apartmaju več balkonov. Eden od njih lahko ostane tehnični prostor, drugi pa se lahko pretvori v zimski vrt ali prostor za sprostitev. Na splošno lahko iz njih ustvarite življenjski prostor. Mimogrede, zelo pogosto znova opremite ložo. Prednost lože je, da je v steni hiše "skrita". Ampak to ni pravilo, balkon je mogoče urediti tudi kot dnevna soba – nadaljevanje sobe.

Vgradnja plastičnih oken v kovinski okvir

Načine za pravilno izolacijo kovinskih oken z lastnimi rokami

Plastična okna so po svoji zasnovi in ​​funkcionalnosti enaka izdelkom iz plastike. Glavna razlika kovinskih izdelkov iz umetne mase je armiran okvir iz pocinkanega jekla in velik izbor oblik in oblik po meri. Lahko se oblikujejo v obliki luka, ovalne.

Vgradnja plastičnih oken v kovinski okvir

Vsebina članka

Staro okno je razstavljeno in nameščeno novo. Demontaža se izvaja skupaj s polico okna. Najprej se odstrani kozarec, odstrani s šarnirja, nato pa se narežemo na več mestih na okvirju in se odstrani v delih. Za pomoč pri tem lahko udarec s šobo "lopatico".