Vgradnja navodil za ogrevalne baterije

Namestitev 0 Comments
Vgradnja navodil za ogrevalne baterije

Vgradnja radiatorjev – navodila po korakih

Če govorimo o zamenjavi baterij, tega postopka ni mogoče izogniti. Po tem, ko delavci ZhREU odklopijo in izlivajo preostalo vodo iz njega, je mogoče nadaljevati z razstavljanjem. Mlinček s kroglico za kovine odreza stare cevi 10 cm od stropa in tal. Na ostanki cevi je narezan zunanji navoj. Za prehod na plastične cevi se uporabljajo okovje, upoštevati je treba premer cevi.

Namestitev radiatorjev z lastnimi rokami

Aluminij ima dobro odvajanje toplote in relativno enostavnost, zato je smiselno, da jih namestite v hiše z lesenimi stenami. Njihova pomanjkljivost je dovzetnost za padce tlaka v sistemu in njeno kemično sestavo.

Vgradnja navodil za ogrevalne baterije

Nameščanje baterij (radiatorjev) z lastnimi rokami – glavni tehnološki koraki

Neodvisna vgradnja grelnih naprav je naloga, ki jo je treba skrbno pripraviti. Najmanjša prekinitev navidez preprostega procesa dilettante pogosto povzroči negativne posledice nesreč. Zato je priporočljivo, da zamenjate baterije v mestnih stanovanjih vodjem vodovodarjev, na katerih močna ramena pa bo padel celotno breme odgovornosti, v zasebni hiši pa lahko radiatorje z roko uspešno namestite. Vendar, da ne bi bilo treba popraviti tal in ponovno lepiti ozadje po vroči "poplavi", morate prebrati informacije o osnovnih pravilih in niansah namestitve.

Vgradnja navodil za ogrevalne baterije

Pravila za vgradnjo radiatorjev

Ogrevalni sistem mora biti prisoten v vsakem domu. Hkrati je izredno pomembno, da se na vsaki stopnji namestitve strogo upoštevajo vsa pravila za vgradnjo radiatorjev – kršitev katerega koli od njih lahko povzroči resne kršitve sistema in celo povzroči poškodbo opreme.

Vgradnja navodil za ogrevalne baterije

Namestitev grelne radiatorske naprave: pravila in zaporedje ukrepov

Vgradnja navodil za ogrevalne baterije

Obstaja veliko razlogov, zaradi katerih je treba zamenjati radiatorje. V zasebni hiši razstavljanje radiatorja z rokami ne povzroča težav pri nameščanju lastnih radiatorjev. V visokih stavbah lahko kršitev nadomestnega postopka povzroči izredne posledice. Zato, če obstaja najmanjši dvom v njihovi sposobnosti, je bolje povabiti vodovodarja.