Vgradnja klimatske naprave

Montaža 0 Comments

Kako namestiti klimatsko napravo?

Izbira načina namestitve klimatske naprave v sobi upošteva lokacijo oken. Če imate sončno stran, mora biti pretok ohlajenega zraka pravokoten na dotok toplote iz oken, pri čemer se temperatura enakomerno porazdeli. Prav tako ni priporočljivo, da se pred vrati v prostoru delijo sistemi, tako da ohlajeni zrak ne bo šel v druge prostore.

Vgradnja klimatske naprave

Cenik za namestitev klimatske naprave

Če so potrebne dodatne storitve, se stroški namestitve povečajo (za več podrobnosti si oglejte cenik ali preverite pri upravitelju). Natančne cene za delo se določijo po tem, ko skupinska ekipa zapusti spletno mesto.

Vgradnja klimatske naprave

Montaža, montaža klimatskih naprav od 7000 r, namestitev split sistemov v Moskvi in ​​Moskvi. + 7 (499) 455-03-39 Brezplačna dostava. Garancija do 5 let.

Čas začetka namestitve je usklajen z naročnikom, namestitev traja približno 3 ure. Do začetka namestitve je potrebno zagotoviti prost dostop do okna, iz katerega bo izvedena namestitev zunanje enote, in možnost popolnega odpiranja tega okna; prost dostop do stene, na katerem bodo nameščeni notranji bloki in okrasne škatle s komunikacijskimi in napajalnimi kabli.

NAMESTITEV KLIMATIZACIJ V MOSKVI, NAROČITEV KVALITETNE NAMESTITVE KLIMATSKEGA NAPRAVA NA LOWNI CEN

Visoka kakovost klimatske opreme je nepogrešljiva pri vzdrževanju udobne temperature v prostoru. Visokokakovostna montaža klimatske naprave s strani izkušenih obrtnikov vam bo omogočila, da na vroč dan ustvarite prijetno hladu ali pa dvigujte temperaturo v prostoru z nezadostnim segrevanjem jeseni in spomladi. Za pravilno vgradnjo klimatske naprave se je treba posvetovati s storitvami kvalificiranih obrtnikov. Strokovnjaki podjetja "ConCity" izvajajo visoko kakovostno montažo klimatskih naprav v domovih, stanovanjih in pisarnah.

Vgradnja klimatske naprave

Vgradnja klimatske naprave za dva odseka namestitvene posadke (v dveh fazah)

Za vgradnjo v zunanjo steno strokovnjaki izdelujejo luknjo – ne premera več kot 4 cm, globino – do 90 cm. To je potrebno za polaganje komunikacij med zunanjo in notranjo enoto klimatske naprave: