Vent povezava

Montaža 0 Comments
Vent povezava

Kako je namestitev zračnih kanalov: namestitev prožnih in togih prezračevalnih kanalov

Sodobne pisarne, stanovanjske zgradbe, industrijske zgradbe morajo zagotoviti normalno prezračevanje in v napravi za popolno prezračevanje. Za izgradnjo sistemske instalacije zračnih kanalov. So nameščeni tako znotraj zgradb kot zunaj.

Vent povezava

Glavni načini povezovanja kanalov

Sodobni prezračevalni sistemi zagotavljajo visokokakovostno prezračevanje zraka, izmenjavo zraka, vzdrževanje temperature na danem nivoju. Da bi zagotovili vse parametre, je potrebna profesionalna namestitev, ki zagotavlja kakovostno povezavo kanala.

Vent povezava

Značilnosti namestitve zračnih kanalov

Visokokakovostna montaža prezračevalnih cevi vključuje njihovo varno pritrditev v prostoru za kakršenkoli namen. Da bi vse pravilno namestili, morate uporabiti vnaprej izdelane izračune in diagrame, ki vam omogočajo, da natančno ugotovite, kje in kako bo določen del ali del tega letalskega voda.

Vent povezava

Plastične prezračevalne cevi, zračni kanali, pravokotni kanali in njihov opis

V razmerah naše sedanje realnosti je prezračevanje v zasebni hiši iz plastičnih cevi postalo veliko bolj donosno kot uporaba kositra in aluminijastih kanalov. Plastične prezračevalne cevi, okrogle in pravokotne, se prijetno razlikujejo po estetski brezhibnem videzu. Kupec lahko izbere izdelke natančno barve, ki bodo v njegovi hiši v skladu z notranjim obsegom. Stroški plastičnih kanalov so bistveno manjši kot njihovi kovinski kolegi in namestitev prezračevanja iz plastičnih cevi z lastnimi rokami je izjemno preprosta in dostopna tudi za nepoklicne.

Vent povezava

Kako postaviti pocinkane prezračevalne cevi

V skladu z določili GOST 14918-80 se za premikanje zračnih mase, katerih vlažnost ne presega 60%, uporabljajo pocinkane prezračevalne cevi, temperatura pa ne več kot 80 ° C. Učinkovitost kanalov ni odvisna samo od oblikovalskih značilnosti in oblike odseka izdelkov, ampak tudi od skladnosti s tehnologijo njihove montaže. Polaganje cevi za prezračevanje pocinkanega jekla mora biti v skladu z zahtevami, ki jih urejajo predpisi, vključno s SNiP.