Valjani materiali za strešne kritine technonikol

Namestitev 0 Comments

Rolovani strešni materiali strešni material v Ukrajini

Tretja črka je vrsta podlakata: P – zaščitna polimerna folija; M – drobnozrnati mulji pesek. V posebnih primerih se uporabljajo F – folijski indeksi, uporablja se C – suspenzija (prelivanje v prahu).

Valjani materiali za strešne kritine technonikol

Zaporizhia ruberoid, Zaporizhia euroruberoid, Zaporozhye strešni materiali, Zaporizhia strešna kritina, Zaporizhia ploščice, Zaporizhia izolacija, Zaporizhia izolacija, Zaporozhye gradbeni materiali, gradbeni materiali! Veleprodajne cene, dostava na klic!

Koda artikla:

Materiali strehe za streho

Po preučitvi kataloga izdelkov lahko naročite blago ali storitev, ki jo potrebujete po telefonu. Vodja, ki bo odgovoril na vaš klic, bo posredoval celovite informacije o tem, kako lahko ustvarite in plačate za naročilo. Tudi po telefonu lahko naročite namestitev strešnih kritin, fasadnih sistemov, izolacije itd.

Rolo-materiali za kritje in hidroizolacijo

Strešni material je izdelan iz več plasti, ki sestavljajo strešno preprogo. Materiali za podlogo (beskrovnye) so nameščeni na dnu preproge, zgornja plast pa je izdelana iz premaznih materialov s prevlečnim slojem ognjevzdržnega bitumna in škropljenjem: grubo zrnato (K), drobnozrnato (M) ali prašno (P).

Valjani materiali za strešne kritine technonikol

Valjani bitumenski materiali

Poliester je najsodobnejša, prilagodljiva in trajna osnova, njegova cena pa je najvišja. Za izdelavo bituminoznega veziva se uporablja oksidiran ali modificiran bitumen. Materiali ekonomskega razreda z majhno potencialno življenjsko dobo so izdelani iz oksidiranega bitumna. Bitumen-polimerni materiali so mešanica bitumna iz nafte in različnih polimernih dodatkov.
Kot aditivi uporabljajo stiren-butadien-stiren (SBS) ali ataktični polipropilen (APP). Glede na vrsto aditivov se bitumen-polimerni materiali imenujejo "SBS" ali "APP". Materiali s polimernimi dodatki so povečali toplotno odpornost, elastičnost in vzdržljivost. Višja je vsebnost polimerov v vezivu, bolj je material in višja cena rolne strehe.
Druga in tretja črka v oznaki označujeta vrsto prevleke nad in pod: