Toplotna stran

Ogrevanje 0 Comments

Toplotna stran. Ogrevanje in fasadna dekoracija hiše

Toplotna stran je material za zunanjo oblogo stavb z visokimi toplotnimi lastnostmi. Ima tudi lep videz. Na primer, toplotna stran pod opeko hiše ne bo samo vročina, temveč tudi teksturirana estetika.

Značilnosti PP toplotne strani

Pomešate peno z ekstrudirano polistirensko peno. Pena je prepustna za paro, ne pa kot volna, seveda pa vaš plinski silikatni blok in celo les ne potrebujeta takšne prepustnosti pare, kot jo ima volna. ki je desetkrat nižja od vata, medtem ko je v prepustnosti polistirena prepustnost pare skoraj enaka prepustnosti hlapov g / s bloka in odstranitev hlapov bo enotna. Če je enostavno razložiti, je paropropustnost bombažne volne na 10-točkovni lestvici 7, za g / s blok pa 3, nato pa plast ometov in dekorativnih barv z barvo, ki ima tudi paropropustnost 3. Vprašanje: zakaj je med dvema paroma prepustnih materialov dobro prepustno paro?

Toplotna stran

nahajališče priljubljenih priljubljenih stav

Ta spletna stran je informativne narave in v nobenem primeru ni javna ponudba, ki jo določajo določbe člena 407 Civilnega zakonika Republike Belorusije. Spletna stran se ne uporablja kot spletno trgovino, tudi za trgovanje po kurirju, v skladu z vzorci.

Toplotna stran

Tukaj ste

Dekorativni elementi fasade – način, kako spremeniti in izbrati vaš dom iz številnih stavb. Z njihovo pomočjo lahko izolirate fasado, spremenite arhitekturne značilnosti hiše in zaščitite hišo pred toploto in mrazom.

Izdelali bomo sestavljene elemente katere koli kompleksnosti. To je odličen način za uresničitev vaših idej. Stolpci, loki, pločniki in pilastri – tako dekorativni elementi fasade bodo neprepoznavno spremenili hišo od zunaj in od znotraj.

Toplotna stran

Vmesniška storitev

Nakup in prodaja samo v vašem mestu.
Ko prejmete blago, katerega kakovost dvomite, od prodajalca odnesite potrdilo in podatke o potnem listu spremenite.
Prenos predplačil za »zaplenjene« prenosne računalnike, telefone itd.
"Barahla.net" nikoli ne sodeluje pri transakcijah in zato ne zagotavlja ničesar kupcem in prodajalcem.