Topla tla pod laminatom brez estriha

Montaža 0 Comments

Pod talno gretje pod laminatom

Kompleti za ogrevanje Devidry ™ 100 in termostatski komplet Devidry ™ Kit so posebej zasnovani za montažo pod lesenim podom. Izogibajte se delovanju, ki je povezano s prelivanjem grelnega kabla v estrih, zato je preprosto in preprosto dobiti "toplo pod" skupaj z novim lesenim premazom. Tla so lahko laminat, parket ali parket debeline do 25 mm, pa tudi preproga in linolej.

Topla tla pod laminatom brez estriha

Prednosti in slabosti

Na vrh sistema talnih grelnih elementov ni vedno mogoče betirati beton. V tem primeru bi morali poiskati druge možne možnosti. Namesto grelnega kabla je običajno uporabiti posebne termomate ali infrardeče toplotno izolirane tla, ki se popolnoma soočajo z ogrevanjem vseh prostorov v stanovanju. Zelo pomembno je vedeti vse glavne točke, ki bodo pomagale pravilno in učinkovito namestiti ogrevalni sistem.

Topla tla pod laminatom brez estriha

Ogrevanje vode brez estriha to storite sami

Ogrevanje vodnega tlaka brez estriha na območjih, kjer je beton težko ali nemogoče napolniti, na primer v hišah z lesenimi stropi, z majhno višino prostora, ki ni namenjena napravi običajnih toplih podov ali v prostorih, kjer je beton nemogoč.

Topla tla pod laminatom brez estriha

Montaža talnega ogrevanja brez estriha

Toplo tla brez estriha se lahko namestijo v prostore, kjer ni mogoče postaviti estrihov iz betona iz različnih razlogov. Takšna izbira bo prihranila denar, saj bo zmanjšala stroške namestitve in ne bo zahtevala betonskega betona za polnjenje tal. Topla tla, ki niso nameščena na betonskem estrihu, ne dvigujte višine prostora in so hitro zgrajena.

Topla tla pod laminatom brez estriha

Tla z toplo vodo brez estriha: prednosti in priporočila za montažo

V toplotno izolirani etaži v sodobni hiši se nihče ne preseneča dlje časa in se verjetneje zdi samoumevno. Priložnost za toplo in udobno okolje v hiši brez pritegnitve dodatnih naprav za ogrevanje privablja veliko. Kljub velikemu številu sistemov talnega ogrevanja mnogi verjamejo klasični različici, vodni. Vendar, kaj storiti v primeru, ko konstruktivne in tehnične zmogljivosti prostora ne dopuščajo polnjenja estriha? Če želite biti iz tega podjetja ali še vedno obstaja različica naprave.