Toaletna skleda

Namestitev 0 Comments
Toaletna skleda

Corrugation za WC v Ukrajini

Neizpodbitno je dejstvo, da je upoštevanje sanitarnih standardov v dnevni sobi mogoče le pod pogojem visokokakovostnega delovanja sanitarne enote v straniščni sobi. Higienski pogoji bodo izpolnjeni s kvalitativno odstranitvijo odvodne vode iz stranišča v kanalizacijsko omrežje. Da bi se izognili morebitnim zastojem v kanalizaciji in kopičenju neprijetnih vonjav, je možno samo z ustreznim in kakovostnim priključkom straniščne školjke na kanalizacijsko cev (plastika ali litoželezo).

Pravila za priključitev stranišča na kanalizacijo

Celo amaterji naredijo vse v hiši s svojimi rokami, se bojijo možnosti za delo z vodovodnimi napeljavami in poskušajo ta proces zaupati strokovnjakom. Obstaja problem, kako povezati stranišče s kanalizacijsko cevjo in ne vleči v lužo v tako občutljivo snov (v dobesednem in figurativnem smislu). Dejansko je povezava toaletne posode s kanalizacijsko cevjo odgovorno vprašanje.

Toaletna skleda

Kako povezati stranišče s kanalizacijo: možnosti in sheme

Potreba po priključitvi stranišča na kanalizacijski sistem lahko nastane v fazi nameščanja nove naprave v kopalniško sobo in v primeru načrtovane ali nujne zamenjave vodovoda. Pri nakupu talnega WC-ja se ocenjujejo ne le konstrukcijske značilnosti izbranega modela, ampak tudi oblika sproščanja onesnažene vode, ki je lahko navpična, poševna ali vodoravna.

Toaletna skleda

Povežite stranišče z odplakami sami

Shema povezovanja stranišča s kanalizacijo pomeni uporabo ekscentričnih ali valovitih manšet, plastičnih cevi in ​​odtočnih cevi pri priključitvi stranišča na kanalizacijski kanal. Izgled WC školjke s cevjo dobro prilega WC školjki, ki ima obliko holistične sanitarne opreme. Vendar je treba upoštevati, da pri nameščanju stranišča z uporabo kanalizacijskih cevi obstaja več zahtev:

Toaletna skleda

Cev za stranišče: kaj je potrebno + nianse za namestitev in povezavo

Sanitarna cev je komunalna naprava, brez katere ni mogoče opremiti kopalnice. Zasnovan je tako, da komunicira kanalizator z atmosfero, preprečuje nastajanje odplak in videz v kopalnici neprijetnega vonja.