To zaostaja za tlemi

Tehnologija 0 Comments
To zaostaja za tlemi

Prednosti uporabe laga pri urejanju tal

Gradbeni dnevniki so palice, hlodi, plastični ali kovinski tramovi, ki so postavljeni vodoravno. Lags so najpogostejša osnova vseh spolov in dais. Postavljeni so na tla.

To zaostaja za tlemi

Lag (računalniški slen)

Sodobne igre uporabljajo spremenljivo hitrost slikanja, da se odstranijo vidne zamude animacije. Hkrati obdelava fizike in risba slike poteka ločeno, običajno z drugo frekvenco. Igra poteka med okvirji fizične posodobitve vmesnih stanj predmetov. Računalniška šibkost ali prekomerne izračune se kompenzirajo predvsem z zniževanjem frekvence prikaza slike in pogostost vnašanja in obdelave fizike se ne zmanjša. Zato dinamika igre ostaja enaka, vendar slika postane manj gladka. V primeru, če zmanjšanje frekvence slike ni dovolj, mora sodobna igra zmanjšati pogostost obdelave fizike in vnašanje glasov, kar povzroči opazne zamude pri odzivu igre na igralce.

To zaostaja za tlemi

Zastoji pri gradnji tal

Glavna funkcija zamika je ustvariti ravno površino za naslednja dela. Ampak zaboj pod tla opravlja druge naloge. Prispevajo k popolnemu prezračevanju spodnjega dela talnih oblog, kar preprečuje procese gnilobe.

To zaostaja za tlemi

Lesena tla na hlodih: tehnologija namestitve lag

Zaradi svoje okolju prijaznosti, estetske privlačnosti in naravne naravnosti, ki zagotavlja toplino in udobje po vsej hiši, lesena tla niso izgubila svojih položajev v gradnji države in ne le iz antičnih časov. Če se odločite za takšno možnost postavitve tal kot lesenega dna na hlode, se pojavi veliko vprašanj: kakšne so tla za tla, kako so nameščeni in še veliko več. V tem članku boste našli izčrpne odgovore.

To zaostaja za tlemi

Izračun razdalje med tlemi

Leseni gradbeni materiali, ki združujejo visoko trdnost, prijaznost do okolja in enostavnost vgradnje, se pogosto uporabljajo v sodobnih gradbenih konstrukcijah za gradnjo streh, tal in talnih oblog. Pravilno izračunana razdalja med talniškimi hlodami in medeninskimi žarki je zagotovilo trdnosti in trajnosti ne samo ločenega konstrukcijskega elementa, ampak tudi celotne konstrukcije kot celote.