Tesnilna tiskovna stran

Namestitev 0 Comments
Tesnilna tiskovna stran

Prekrivna povezava s stranicami: namestitvene funkcije

Stranišče se lahko šteje za enega najpomembnejših fasadnih materialov za končno obdelavo različnih zgradb: hiše z nizko rastjo in hiše, poletne hiše, bencinske črpalke in upravne stavbe. Obstajajo dva načina za izvedbo vgradnje tiru: krog in rit.

Tesnilna tiskovna stran

Tehnologija in osnovna pravila za delo s tiru

Stranišče je eden najbolj razširjenih materialov za zunanjo oblogo fasad in palic za zavese. Plošče so lahko izdelane iz polivinilkloridnih materialov in kovin. Stranišče je kot nalašč za obnovo starih stavb in za dokončanje novih zasebnih stanovanj. Na splošno se uporablja za oblaganje in izolacijo fasad, ščiti stene hiše od neugodnih zunanjih vplivov. Vsak lastnik doma lahko izbere določen način namestitve. Na primer, v postopku pritrditve stranske stene med steno in plošče lahko uredimo plast mineralne volne ali druge izolacije. Na voljo je kar nekaj različnih možnosti, vendar je treba spoštovati splošna pravila za delo s tiru, ne glede na izbrano tehnologijo. Predvsem tehnologija dela zahteva pripravo nabor potrebnih orodij.

Osnovna pravila namestitve

Ob namestitvi stranišča je treba upoštevati več pravil. Podobno kot vsi materiali iz PVC-ja, stranski strop se nagiba k razširitvi ali pogodbenju pod vplivom visoke ali nizke temperature. Na primer, toplotna širina plošče dolžine 3 metra doseže 6 mm. Zato lahko nepravilna vgradnja tlaka vodi do njegove deformacije (slika 11).

Tesnilna tiskovna stran

Delo s tiru. tipi stranic in glavne korake obrezovanja

Znano je, da temperaturna nihanja vplivajo na stopnjo stiskanja in širjenja PVC gradbenih materialov – dimenzije stranskih strani se lahko povečajo ali zmanjšajo na 9,5 mm. Preprečevanje toplotne deformacije bo pomagalo pri visokokakovostni in trajni embalaži.

Tesnilna tiskovna stran

Namestitev tiru. Navodila za namestitev

Kakšno je umazano delo gradbenih posadk pri nameščanju tiru? Kaj tudi izkušeni monter morda ne ve? In kako preoblikovati hišo s tiru? Napake TOP-10 pri namestitvi stranskega tiru, na kaj lahko pripeljejo in kako to storiti pravilno.