Temelj lesa

Betonski 0 Comments

Izdelava temeljev lesa

Temelji lesa – lahka konstrukcija, ki ni primerna za gradnjo hiš, temveč je odlična osnova za rastlinjake, lesene hale itd. Takšen temelj ima številne prednosti, od katerih je najpomembnejša enostavnost izvedbe.

Temelj lesa

Temelj za toplogredni les lesa: priporočila mojstrov

Rastlinjak ali rastlinjak je seveda nepremična struktura, vendar strokovnjaki vedo, da jih je treba redno preseliti na drugo mesto, da bi počitek počivali. Zato je za vsako konstrukcijo, tudi za težke, za namestitev stacionarne betonske osnove nepraktično. Temelj bar pod rastlinjem – odlična rešitev za zložljive zgradbe! Obnavljali boste zemljo in opazili boste pravilne cikle sajenja različnih posevkov.

Temelj lesa

Temelj za rastlinjaku lesa: konstrukcijske možnosti in pravila za vgradnjo

Strukture svetlobnih rastlin, prevlečene s polikarbonatom ali polietilenom, ne potrebujejo trdne temelje. Teža okvira običajnih poletnih možnosti je 70-80 kg. Zato je nespametno in neprofitno, da vlijemo betonski trak pod njegovo namestitev ali zgradimo opečno podlago. To je veliko lažje in veliko ceneje, da bi zgradili temelje za toplogredni plin iz bara. Les je lažje delo za domačega obrtnika, ki je neizkušen v tesarstvu, če se spozna s tehnološkimi detajli in tančinami.

Temelj lesa

Temelj bar za rastlinjak

Osnovna osnova iz palice pod toplogrednim plinom je najpreprostejša in najcenajša možnost gradnje baze. Kljub svoji preprostosti pa zelo zanesljivo izvaja naloge razdeljevanja teže toplogrednih plinov na največjo možno površino.

Temelj lesa

Gradnja temeljev bar pod polikarbonatnim rastlinjem

Uspešno delovanje toplogrednih struktur na vrtovih je v veliki meri odvisno od ustrezno izdelane temelje. Za gradnjo sezonskih sestankov z vrstami fino zakopanih podpor. Omogočajo vam, da varno pritrdite okvir in ne dajejte možnosti za vetrovne sunke, ki jih lahko prenesete v sosednji del. Temelj bar za rastlinjak iz polikarbonatne tovarne ali lastne proizvodnje se nanaša na najbolj proračunsko možnost. Te tehnologije in značilnosti gradnje nekaterih njegovih vrst, ki jih obravnavamo v tem članku.