Tehnološka namestitev granitnih stopnic

Namestitev 0 Comments
Tehnološka namestitev granitnih stopnic

Namestitev granitnih stopnic na stopnice

Stopnice v zasebnih visokih stavbah imajo dve glavni funkciji – funkcionalno in estetsko. Na prvem mestu morajo biti stopnice seveda močne in zanesljive, da se zagotovi nemoteno gibanje ljudi od tal do tal. Ampak nič manj pomembno je vizualna privlačnost po stopnicah. Njihove ograje in koraki bi morali harmonično vgraditi v ustvarjene stanovanjske interierje, kolikor je mogoče harmonično.

Tehnološka namestitev granitnih stopnic

Zanesljiva granitna obloga

Danes obloga granita postaja vse bolj priljubljena na področju notranjih in zunanjih dekoracij. Arhitekti in oblikovalci uspešno uporabljajo edinstvene lastnosti materiala, ki ustvarja čudovito notranjost in razkošno zunanjost. Ampak s preprostimi rešitvami za ustvarjanje obrnjenega granita, njegove lastnosti puščajo daleč za vsemi drugimi materiali dekoracije.
Izvirnost, bogata barvna lestvica, edinstvena struktura so vedno priljubljena.

Tehnološka namestitev granitnih stopnic

Kako namestiti zgornje korake granita?

Granit je naravni kamen, ima plemenito lepoto. Izdelki iz granita so vedno luksuzni in imajo prefinjen plemenit videz. Stopnice, katerih koraki se soočajo z naravnim granitom, postanejo resnično dekoracija tako za hišo kot za sodoben poslovni center.

Koraki za granite: zakaj izbrati kamnit konec

Zaradi svojih fizikalnih lastnosti se granite pogosto uporabljajo za korake. Za kamnito stopnišče je značilna dolga življenjska doba, odporna na temperaturna nihanja in poleg vsega tudi vizualno zelo lepa.

Tehnološka namestitev granitnih stopnic

Cene za vgradnjo granitnih stopnic in polaganje ploščic

Kot pravilo imajo koraki, tako notranji kot zunanji, dodatne platforme in terase, na katerih se pogosto nahajajo modularne granitne ploščice velikosti 300 * 300, 600 * 300, 600 * 400mm. Izvedemo polaganje modularne ploščice na vodoravnih površinah po ceni od 270 UAH / m2. Na navpični 300 UAH / m2. Prav tako namestimo plošče velikega formata, na primer 1000 * 700 * 30 mm., Na tleh pri 400 UAH / m2 in na stenah po 450 UAH na m2. Vse navedene cene so osnovne in z velikimi količinami se stroški lahko razlikujejo v manjši smeri.