Tehnologija montaže kraspan

Gradnja 0 Comments
Tehnologija montaže kraspan

Prezračevani fasadni sistem Kraspan

Ogrevanje stavbe ni poceni, ne glede na to, ali je večnadstropna visoka ali velika zasebna hiša. Znatno zmanjša stroške ogrevanja, povečuje izolacijo stavbe in hkrati daje sodoben videz Kraspanovega fasadnega sistema. To je najučinkovitejša in najsodobnejša možnost za zunanjo dekoracijo objekta katere koli vrste.

Tehnologija montaže kraspan

Arhiv publikacij

V preteklem II Forumu inovacij na fasadah in strehah za gradnjo kože Rusija 2018 je lani zabeležila lanske evidence, tako glede števila udeležencev kot glede števila obiskovalcev. Letos je bilo na forumu zabeleženih okoli 3000 gostov iz najbolj raznolikih mest Rusije in sosednjih držav. Grad Skin Russia 2018 je edini forum CIS, ki je v celoti posvečen dinamičnemu trgu zunanjih školjk sodobnih stavb (gradnja kože).

Tehnologija montaže kraspan

Materiali za lepljenje (sprednje plošče in plošče)

Obloga te vrste je sestavljena iz kovinske strukture, ki je nameščena na steni – okvir s posebnimi pritrdilnimi konzolami, podaljški in vodili. Med oblogo in steno namestite izolator, tako da je določen sloj zraka, ki komunicira z ozračjem. Sistem je zaključen s strojno opremo, mozniki, sidri in membrane.

Tehnologija montaže kraspan

Naši partnerji

Kraspan Fiber Cement Board je moderna, odporna in nekakšna dekorativna fasadna obloga z vlakno in cementno osnovo, s celuloznimi dodatki in aditivi, lakiranjem, bazami in obdelavo pri rezanju vlaknatega cementa Kraspan. Fiber cement plošča je namenjena za ureditev prezračevanih fasad, fasad zgradb in objektov, transportnih predorov in drugih objektov, kjer se uporablja ta edinstveni izdelek Kraspan fiber cementne plošče. Sestava materiala vključuje komponente: cement 85-90%, polnila, kot tudi dodatki iz vlaken, celuloza – 7-12%. Prodaja vlaknatih cementnih plošč Kraspan v Moskvi po cenah od proizvajalca, je naše podjetje že več kot 2 leti.

Tehnologija montaže kraspan

Kraspan: kovinski profili za prezračevane fasade

Posebna geometrija profilov zagotavlja dolgo življenjsko dobo z minimalno porabo kovin. Nosilci imajo možnost prilagajanja in premikanja zasnove, kar omogoča pospešitev namestitve zaradi izdelave elementov.