Technopromexport jobs krim

Tehnologija 0 Comments
Technopromexport jobs krim

LLC "VO" Technopromexport "

Technopromexport je eno vodilnih podjetij na svetovnem trgu za gradnjo energetskih objektov. Glavna dejavnost Technopromexporta je izvedba energetskih projektov katere koli kompleksnosti na ključ. Med gradnjo energetskih objektov je naročniku na voljo širok spekter storitev – od načrtovanja in anketiranja do vodenja teh objektov. Tehnopromexport gradi: termoelektrane (parni plin, plinska turbina, geotermalna energija, dizelska goriva), hidroelektrarne, elektrarne in postaje ter tudi izvoz električne energije.

Technopromexport jobs krim

Tukaj ste

Izkazalo se je, da bo "Energetsko podjetje" "Kommersant", LLC "VO" Technopromexport "(TPE)" Rostec "prodalo električno energijo in zmogljivost termoelektrarn v Krimu, kar bi moralo biti končano leta 2018. Zaradi tega mora TPE vrniti posojilna sredstva v višini 46 milijard rubljev, ki jih pritegnejo projekti bank, zlasti krimsko RNKB. Hkrati je družba zdaj tožena stranka v tožbi nemškega Siemensa, ki zahteva, da se iz Krima vrne turbine, ki so domnevno dostavljene tam, ki so se izognili sankcijam, ki so jih očitno proizvedli Siemens JV in Power Machines v Sankt Peterburgu.

Technopromexport jobs krim

Technopromexport išče izvajalca za delo na dveh termoelektrarnah v Krim

Nakupi se imenujejo "izvedba naročanja in nalog vodje naročila organizacije Sevastopol in Simferopol PGU TPP". Strošek prve pogodbe je 745,79 milijonov rubljev, drugi – 749,2 milijona rubljev.

Technopromexport jobs krim

Technopromexport jobs Krim

Moskva 14. marec INTERFAX.RU – Konec maja se bodo začele nove energetske enote Tampere Simferopol (Tauride) in Sevastopol (Balaklavskaya), 470 MW, je ruski predsednik Vladimir Putin poročal ruski minister za energijo Alexander Novak.

Technopromexport jobs krim

Siemens je podjetje Technopromexport obtožil prevar pri pridobivanju turbin za Krim

Moskva 5. decembra. INTERFAX.RU – JSC VO Tekhnopromexport je prevaril Siemens in skupno podjetje Siemensova tehnologija plinske turbine ter pod pretvezo gradnje termoelektrarne v Tamanu dobil opremo za gradnjo termoelektrarne na Krimu, je na sodišču dejal predstavnik nemškega podjetja Mikhail Ivanov.