Tanka plošča mavčne plošče

Debelina 0 Comments
Tanka plošča mavčne plošče

Tanka in lahka pregrada

Morda bom vprašal nesmisel:-), vendar je takšna misel prišla iz obupa. Potrebno je izdelati nenosilno, neprepustno pregrado minimalne debeline.
Prva stvar, ki prihaja na misel – GCR. Ampak pravijo, da bo razdelek GCR, ki je manjši od 10 cm, preveč neuporaben, tj. raztrkanje, tudi če se ga dotaknete.
Druga stvar, ki prihaja na misel, so plinski napolnjeni bloki, kot je "Hebel". Zdi se, da so debele 5 cm. Toda tak prehod v majhni dolžini se zdi preveč kapital.
Potem se na misel ne spomni nič… ampak nenadoma je bila zamišljena misel: kaj če naredimo ta preliv iz listov EPPS? Trajnost in togost – to je poleg tega zelo ZELO, kar je pomembno za lesena tla. Ampak kako popraviti to? Vrtalne luknje in ojačanje niti ali kaj drugega? Bil bi zelo hvaležen za vse možne in nemogoče:-) stavke…

Tanka plošča mavčne plošče

Debelina sten mavčnih plošč (48 fotografij). Izbira dimenzij. Skupna debelina. Alternative za povečanje togosti

Če želite ustvariti resnično kul notranjost, morate med seboj razmišljati in uskladiti vse elemente: njihovo lokacijo, barvno paleto, teksturo materialov, tudi svetlost in barvo svetilk.

Tanka plošča mavčne plošče

Vse o debelini mavčnih plošč

V praksi je indikator debeline 12,6 cm optimalen, zato ga je bolje držati. Pomembno pa je dejstvo, da bo obremenitev na stenah. Izhaja iz police, niš, podpor in drugih predmetov, ki so na njih urejeni glede na idejo oblikovalcev.

Tanka plošča mavčne plošče

Debelina sten mavčne plošče – izračun vseh njegovih elementov

Veliko let je minilo, saj so gradbeniki začeli uporabljati pregrade za mavčne plošče, da bi razdelili prostor prostorov. Njihove prednosti pred opečnimi ali lesenimi pregradami so očitne in glavni kazalniki, zaradi katerih so postali tako priljubljeni in zahtevani, so enostavnost gradnje in nizka cena celotnega projekta.

Tanka plošča mavčne plošče

Debelina razdelitve suhega zidu: izbira in izračun

Lep pozdrav, tovariši! Danes moramo ugotoviti, kakšna debelina mavčne plošče je odvisna od zahtev za to, kakšni dejavniki vplivajo na ta parameter in kakšna je najmanjša in največja debelina stene mavčne plošče. Začnimo