Talna obloga za fitnes

Debelina 0 Comments

Sintetični premazi

Pri izbiri pravega materiala za vaš prostor, bodite pozorni na gumijaste roloje in tla. Ta inovativna tla ustrezajo vsem evropskim standardom kakovosti in se izdelujejo z najnovejšim razvojem in najnovejšimi tehnologijami. Različna debelina materiala omogoča izbiro najuspešnejšega pokritja za vse športne in fitnes objekte, odvisno od velikosti in značilnosti dejavnosti.

Talna obloga za fitnes

Gumijaste talne obloge v telovadnicah

Gumijasta tla je vsestranski in enostaven za namestitev materiala. Namenjen je uporabi v pisarnah, doma in v industrijskih prostorih kot pokrov za športna igrišča in fitnes centre, plesne dvorane in športne komplekse, tekalne steze za stadione in celo železniške prehode in križišča. Na voljo je tako za talno površino v hiši kot za ulico.

Talna obloga za fitnes

Gumijaste talne obloge za Eco Sport telovadnice

Debelina in zasnova premaza sta izbrana glede na namen.
Ta premaz ima visoko gostoto in je primeren za prostore z veliko obremenitvijo na tleh, predvsem pa se prevleka uporablja za opremo športnih dvoran (gimnastika, gimnastika, fitnes studii), igrišča za tenis, površine za ekipne igre (odbojka, košarko), valjano, skate parki, vodni parki, ledeni in smučarski centri, nakupovalni paviljoni itd.

Talna obloga za fitnes

Kako kupiti izdelke v nekaj minutah

Pri opremljanju športnega tla, naj gre za ulično igrišče ali telovadnico, je treba posebno pozornost nameniti talni oblogi – mora biti primeren za njegov namen, zagotoviti udobno bivanje na igrišču, biti varna, trajna in trajna. V spletni trgovini SPORTS-TECH lahko kupite športne pokrivala katere koli vrste najvišje kakovosti, ki bo služila za dolgo in zanesljivo. Za udobje je katalog razdeljen na podrazdelke, od katerih vsaka predstavlja različne vrste te opreme.

Talna obloga za fitnes

Pokritost za fitnes in telovadnico

Talne obloge za telovadnice v kontekstu trenutne ponudbe na sodobnem trgu ni tako enostavno izbirati. Kljub temu, da so proizvajalci skoraj vsakega športa pripravljeni presenetiti s posebej zasnovanim premazom, da bi naročili optimalno primerno možnost za vse parametre, je treba upoštevati številne dejavnike.