Suh linolejski estrih

Namestitev 0 Comments
Suh linolejski estrih

Linolej tla na suhem estrih

Najpomembnejša naloga lastnika stanovanja ali hiše v pripravljalni fazi je poravnava delovne površine. Suha estrih bo odlična možnost. Najprej morate odstraniti vse stare materiale. Osnova za njihovo namestitev je navadno bodisi vmesna plošča ali grobo talno oblogo. Morajo postaviti iverne plošče ali iverne plošče.

Suh linolejski estrih

Ima suh estrih pod linoleumom

Priljubljenost suhih estrih je v veliki meri posledica visokih hrupnih in toplotnoizolacijskih lastnosti. Pogosto, tudi v zasebni hiši ali apartmajih, ki se nahajajo v prvem nadstropju stanovanjske hiše, ni potrebna dodatna izolacijska plast.

Suh linolejski estrih

Knauf suhi estrihi, talne obloge z ekspandiranim glinenim kompozitom. Pomanjkanje talnih podov.

Suh estrih Knauf, suha tla. To so montažna tla z GVL elementi s ploščami na ekspandirani glini majhne frakcije kompevit, to je eden najhitrejših načinov za niveliranje tal. Takšna tehnologija, ki v nekaterih situacijah ni večja popravila, je skorajda idealna rešitev za vaš stanovanje, kjer je potrebno uskladiti posamezne prostore, medtem ko so v suhih podih iz Knaufa mokri procesi popolnoma odsotni ) vam ni treba vzdržati časovnega intervala pred polaganjem talnih oblog, po tem, ko je suh pod, laminat, preprogo lahko položite takoj.

Suh linolejski estrih

Suhi talni estrih: tehnologija naprave

Ali je mogoče v nekaj urah izvesti estrih? Možno je, če je suh estrih. Ta metoda izravnave v zadnjih letih se šteje kot najbolj ekonomična v smislu odhodkov časa in finančnih virov. Poglejmo ta proces v najmanjših podrobnostih.

KNAUF suhi estrih za in proti

Dober dan! Pripravil sem se na polistirensko peno (PENOPLEX 35), v resnici ne verjamem v claydite (potrebno ga je kompaktirati in je prosto tekoče), zgornji nadstropni elementi. Edina pomanjkljivost – pri uporabi polistirena – osnova mora biti gladka, saj je surov postopek in mesec sušenja. Vendar je tla topla, ne škripata, linolej je postavljen na vrhu s polobrom iz IVC. To smo storili drugače s prijatelji – KNAUF UBO (s polistirenom) estrih. po sušenju GFVS v dveh slojih, prav tako zelo dobri vtisi.