Stroški namestitve prezračevalnih cevi

Montaža 0 Comments

Vgradnja prezračevalnih in klimatskih sistemov

Glavna usmeritev dela "Ukrspetsproektservis" je namestitev prezračevalnih sistemov v stavbah za različne namene. Nudimo storitve za namestitev prezračevanja vseh vrst, z uporabo instalacij stene, tal, stropa. Naši strokovnjaki imajo izkušnje pri namestitvi visoko zmogljivih kompleksov, vključno s kompleksnimi sistemi filtrov, grelnikov, kanalov in centralnih klimatskih naprav. V primeru požara lahko vgradite prezračevalne sisteme za odstranjevanje škodljivih snovi in ​​dimnih plinov.

Stroški namestitve prezračevalnih cevi

Projektiranje, montaža, popravilo prezračevalnih sistemov, električnih omrežij, kanalizacije, vodovodne instalacije, ogrevalnih sistemov

Izračun učinkovitosti kroženja zraka je možen z uporabo indirektnih znakov in z uporabo nekaterih izračunov. Izračune lahko izvedemo na začetku projekta doma in spremenimo že obstoječi prezračevalni sistem.

Stroški namestitve prezračevalnih cevi

Cena za vgradnjo prezračevanja in odvoda

Vgradimo prezračevalne sisteme v povezavi z drugimi gradbenimi sistemi (ogrevanje, odvodnjavanje, kanalizacija, oskrba z vodo). Imamo dragocene 10-letne izkušnje z različnimi prezračevalnimi sistemi. V zaupanju v načrtovanje in namestitev prezračevanja, klimatizacije in razvlaževanja na objektu boste prejeli dobro organizirano delo in kakovostno vgradnjo vseh sistemov, katerih vzdržljivo delovanje vam bo omogočilo, da uživate v čistem in svežem zraku brez odpiranja zračnikov na star način.

Sekcije

CJSC United Service Center izvaja projektiranje, montažo in vzdrževanje ventilacijskih in klimatskih sistemov. Obseg storitev, ki jih ponuja naše podjetje, je precej obsežen. Vključujemo namestitev opreme za izmenjavo zraka na skoraj vse predmete, cene gradbenih in montažnih del za prezračevanje in klimatizacijo, ki jih opravljamo, lahko zadovoljijo kupce različnih materialnih bogastev.

Stroški namestitve prezračevalnih cevi

Montaža klimatske enote

Skupina Ecolife izvaja projektiranje in montažo raznih ventilacijskih in klimatskih sistemov na ključ za stanovanja, hiše, počitniške hiše, restavracije, bazene, nakupovalna središča in druge objekte.