Stroški gradnje hotela s 50 sobami

Gradnja 0 Comments
Stroški gradnje hotela s 50 sobami

Mini-hotel: poslovni načrt. Koliko stane odpiranje mini hotela: izračun stroškov in potrebne opreme

Veliko potujete in uživate v udobju, znate dobro delati in se radi sprostite; potovanje po državah je navdihujoče, doma pa hočeš lepoto in udobje… – tako se rodi ideja o odprtju hotela, da z jezikom oblikovanja in kakovosti storitev lahko prinesete svojo vizijo in razumevanje življenja.

Stroški gradnje hotela s 50 sobami

Praktični nasveti

…. Običajno rekonstrukcija stane manj kot nova gradnja, vendar je težko reči natančneje, ker je vse odvisno od stavbe, stopnje obnove in drugih posebnih primerov. Lahko pride ven in obratno. "
Skoraj vedno se dogaja nasprotno. Vsak graditelj bo rekel.

Stroški gradnje hotela s 50 sobami

Priprava investicijskih projektov

Dejavnost zagotavljanja nastanitvenih storitev ima specifičnost, ki jo ločuje od drugih projektov, ki vključujejo uporabo premoženja kot osnove za prihodnjo poslovno dejavnost. Te razlike se kažejo v fazi gradnje (izbira lokacije, načrtovanje) in v fazi obratovanja objekta (upravljanje storitev, prodajna strategija itd.). V tem kontekstu razvoj investicijskega projekta, povezanega z razvojem novega hotelskega objekta ali rekonstrukcijo obstoječega, predvideva sodelovanje ozkih izvajalcev v tem procesu. Za vsakega razvijalca, ki dela na moskovskem trgu, na primer nepremičnine, je jasno, koliko dobička lahko dobi od gradnje stanovanjske hiše ali maloprodajnega in pisarniškega kompleksa. V tem primeru se delovanje takih predmetov ujema z običajnimi shemami.

Stroški gradnje hotela s 50 sobami

Gradnja mini-hotelov na ključ

Čas dvomljivih gospodarskih obetov je v mnogih primerih ugoden za začetek poslovanja. Morda zato vedno večji zagon pri gradnji mini-hotelov na ključ v Odesi.

Stroški gradnje hotela s 50 sobami

Le bogati ljudje lahko zgradijo hotel v Ukrajini

Vsi vedo, da posamezna gradbena zasnova stane veliko denarja, zato v odgovor na povpraševanje na trgu ponujamo več kot 700 hotelskih projektov in mini hotelov za vsak okus, za vse potrebe in priložnosti. Imamo oba mikrohotele (do 6 sob), mini hotele (do 20 sob), tradicionalne hotele (20-70 sob) in velike hotelske projekte za 200 ali več sob.