Stroški dela na izolaciji fasadne pene

Namestitev 0 Comments
Stroški dela na izolaciji fasadne pene

POPUST -15% ZA MATERIALE

Izolacija zunanje stene z ekstrudiranim in penastim polistirenskim peno. Izvedite zaključek fasade hiše po najboljši ceni. Na naši spletni strani lahko izračunate stroške materiala za izolacijo fasad lesa in opečnih hiš.
Želite, da bi vaš prijeten dom toplejši in občutno prihranili pri ogrevanju pozimi in poleti, da bi uživali v hladnem? Prišli ste na naslov. Podjetje "Poletje skozi celo leto" opravlja delo na izolaciji fasade s polistirno peno. Hišo vam bomo pomagali izolirati visoko kakovostno in lepo. Polistirenska pena, popularno imenovana Polyfoam, se pogosto uporablja pri izolaciji hiš in se je dokazala. Med našimi objekti so hiše v državi in ​​večnadstropni stanovanjski kompleksi. Vsa dela se izvajajo v dogovorjenem času, kakovost dela pa ostaja visoka. Zagotavljamo vam visoko kakovost dela in "Summer vse leto"!

Stroški dela na izolaciji fasadne pene

Stroški dela na izolaciji fasadne pene

Ta tabela prikazuje glavna dela, povezana s fasadno izolacijo in našimi cenami. Poleg toplotnoizolacijskega kompleksa (namestitev izolacije, ojačitev-ometanje fasade) so na voljo dodatne možnosti zaključevanja (vgradnja dekorativnih elementov in obloge fasade in kamnitih kleti).

Stroški toplotne izolacije fasade pene

Za pripravo lepila, mojstri vlijejo suho zmes v vedro vode. Sestavino temeljito pomešamo z električnim svedrom s šobo ali posebnim mešalcem. Delo se izvaja pri nizkih vrtljajih. Po mešanju zmesi, ko izginejo kocke, ga pustimo 5 minut. V tem času je rešitev pripravljenost, ostaja le še enkrat mešati. Mojstri uporabijo gotovo lepilno mešanico za 1 uro.

Stroški dela na izolaciji fasadne pene
Stroški dela na izolaciji fasadne pene

Stroški fasadnih izolacijskih del

Pred nekaj desetletji taka tehnologija kot fasadna izolacija ni obstajala. Izboljšanje izolacijskih lastnosti sten hiše je doseglo zgoščevanje stene. Toda danes v ta namen uporabljajo materiale, za katere je značilna lahka teža, okolju prijaznost in enostavnost namestitve. Sodobne metode omogočajo učinkovito izolacijo zunanjih sten majhnih in večnadstropnih stavb v komercialne, industrijske ali stanovanjske namene.