Stropne mavčne plošče

Namestitev 0 Comments
Stropne mavčne plošče

Strop mavčne plošče strop: pripravljalna dela, izvajanje označevanja, namestitev okvirja in listov, zaključna dela

Danes pri opravljanju popravil v starih stavbah in opremljanju novih stavb se široko uporablja stropna mavčna plošča. Ta zaključna tehnologija vam omogoča uspešno skrivanje neenakosti površin in skrito namestitev različnih komunikacij. Konec koncev, niti viseče žice niti cevi, položene ob stenah notranjosti, ne okrasijo.

Stropne mavčne plošče

Zaključna obloga iz suhega zidu: hitro in učinkovito

Do danes so zelo priljubljene stene in stropi, To je predvsem posledica dejstva, da je drywall precej preprost za uporabo in poceni material, ki s spretno uporabo omogoča doseganje zelo dobrih rezultatov.

Stropne mavčne plošče

Učenje, da bi obložili mavčne plošče

Drywall se vedno bolj uporablja za ustvarjanje predelnih sten, ker je okolju prijazen in enostaven za namestitev materiala. Primerno je, vključno z dejstvom, da ga je mogoče položiti osebno. Da bi razumeli, kako lahko kakovostno oplatite strop s suhim zidom in brez poškodb listov, morate le slediti navodilom in nasvetom, ki so navedeni v tem članku.

Stropne mavčne plošče

Navodila za montažo za mavčne plošče GYPROC (Giprok)

Spuščeni stropi GYL GYPROC (Giprok) omogočajo skrivanje komunikacij in morebitnih nepravilnosti v stropu, znatno izboljšanje zvočne izolacije, izvedba različnih oblikovalskih rešitev. Odvisno od načina montaže kovinskega ogrodja se strop lahko namesti na enostopenjski in dvostopenjski okvir. Slednja se uporablja, če je potrebno postaviti komunikacije (npr. Zračne kanale) ali pa je treba potisniti zgornjo mejo. V razmerah v sodobnih stanovanjih in stanovanjskih zgradbah je priporočljivo narediti enostopenjski okvir, ki vam omogoča, da čim bolj ohranite prvotno višino prostora.

Stropne mavčne plošče

Kaj je potrebno pri delu?

Mnogi obrtniki z lastnimi rokami ustvarjajo enostopenjski strop iz gipsnih kartonov, na koncu pa dobijo izjemen rezultat v obliki lepega stropa, izdelanega po vseh pravilih. Da bi dosegli to točko, je priporočljivo uporabiti spodnje preproste nasvete in slediti tehnološkemu delu.