Strop v monolitni hiši

Betonski 0 Comments
Strop v monolitni hiši

Tehnologija izvajanja dela

Dober dan
Nova stavba, monolitna hiša 22et. Pregrade so narejene iz celičnih blokov, želim premakniti pregrado in jo zložiti z zadnje strani. V teh oddelkih so dejali, da je obremenitev na stropu znašala 195 kg / m2. Površina pregrade je 4,22,9 = 12,2 m2 z debelino 80 mm in gostoto 1250 kg / m3, dobimo težo pregrade 1220 kg. Iz tega sledi, da bo obremenitev na tleh 1220 / (4.20.08) = 3630 kg / m2 brez TV-ja in omarice. Mogoče se motim v izračunih, pomagam, da ugotovim, ali lahko preklopim takšno particijo?

Forum

Talne plošče so v skladu z GOST 9561-91 in se uporabljajo za vmesna tla stavb in različnih konstrukcij. Plošče so podporne na stene samo na obeh straneh in so narejene iz ojačane svetlobe, gostega in težkega betona. PC plošče in PPS imajo višino 220 mm., Plošče PNO imajo višino 160 mm.

Strop v monolitni hiši

Monolitno prekrivanje

Najprej je treba pripraviti projekt stavbe, v kateri bodo na voljo vsi izvedeni izračuni, ki vam omogočajo, da izberete pravilno debelino plošče, parametre ojačitve in vrsto betona. In ne upoštevajte dejstva, da lahko brez projekta. Če izberete te parametre "z očmi", bodite pri nakupu gradbenega materiala bodisi dodatni stroški, poleg tega pa bodo stroški precej presegli ceno projekta ali tvegali, da ne boste kupili nekaj pomembnega in potem boste izgubili čas. In ni nobenega zagotovila, da bodo izbrani parametri v skladu s predpisi.

Strop v monolitni hiši

Določitev zahtevane debeline stropa v hiši

Pri gradnji zasebne hiše je pomembno, da izberejo ustrezne oblikovne rešitve za svoje elemente. Ena najpomembnejših konstrukcij se prekriva. Pravilno izbrana debelina ploščatega zhb prekrivanja v hiši med tlemi zagotavlja njegovo zanesljivost in varnost.

Strop v monolitni hiši

Naredi sam

Betonski bloki celične vrste so narejeni iz mešanice apna, cementa in peska, v katerega je uvedena kemikalija na osnovi aluminija, ki se peni sestavo. Gazirani beton je izdelan z avtoklavno metodo z aktivnim vplivom na raztopino, ki se vlije v blokirne oblike s pomočjo pare in tlaka ter ne-avtoklavne. Gradacija kakovosti in cene je odvisna od tega.