Strop stoji z lastnimi rokami

Namestitev 0 Comments
Strop stoji z lastnimi rokami

Kaj je potrebno?

Eden od najpogostejših načinov za dokončanje stropa je pokrivanje njene plošče. Za to so uporabljeni materiali, kot so leseni masivni les, MDF in plastika. V vsakem primeru se površina stropa s pravilno namestitvijo pretvori v povsem ravno površino z značilnim videzom. Položaj voznih pasov lahko prispeva k pravilnemu vizualnemu zaznavanju prostora. Vsak zainteresiran lastnik, ki se ne boji dela in ni zavzet za delo z gradbenim orodjem, bo z roko naredil strop od stenske obloge. Po pregledu podrobnih navodil in nakupu vseh potrebnih materialov lahko začnete izvajati načrt.

Strop stoji z lastnimi rokami

Obloga stropa z lastnimi rokami: načrtovanje in namestitev

Stropi iz podloge izgledajo čudovito, v sodobnem slogu in poudarjajo individualno zasnovo prostora. Karakteristične črte, ki so oblikovane kot posledica dodelave stenskih sten na stropu, lahko vizualno naredijo prostor bolj prostorno in stropi so povsem enakomerni.

Strop stoji z lastnimi rokami

Plastična obloga na stropu. Orodja za pripravo. Izračun števila oblog, lesenih les in drugih materialov. Plastična obloga

Plastična stenska obloga je pritrjena na strop, praviloma pri zaključku kopalnic, balkonov in lož, drugih ponavadi nestanovanjskih prostorov, kjer je potrebno ustvariti praktično, urejeno in brez vlage površine. Bolj redko, ploščice trim stropi v kuhinji, raje videz malo bolj privlačne plastične plošče. V dnevnih sobah – dnevne sobe, spalnice itd. – tak konec preprosto ni primeren.

Strop stoji z lastnimi rokami

Zgornji del plašča prevlečemo z lastnimi rokami – vodilnim korakom po korakih

Strop stoji z lastnimi rokami

Neverjetno je, da je strop prekrit s klapni! Samo nekaj naporov, malo časa, malo znanja in vse je pripravljeno. Dejansko namestitev končnih materialov ni težavna. Dovolj je, da imate z vami dober pomočnik, ker sami ne boste mogli vzpostaviti dobre kakovosti.

Strop stoji z lastnimi rokami

Strop od podloge: nasveti za začetnike

V primeru, da morate končati strop v kopalnici ali leseni hiši, bi bila najboljša možnost obloga plošče. Hkrati neodvisno plašč stropa s ploščo ne bo oteženo – tukaj ne bodo potrebne posebne spretnosti ali posebna orodja.