Strop s fotografijami reflektorjev

Namestitev 0 Comments
Strop s fotografijami reflektorjev

Posebnosti

Trend nove sezone je uporaba reflektorjev na stropu. Takšni svetlobni viri so praktični, enostavni za namestitev in imajo odlične karakteristike delovanja. Še naprej se pogovarjamo o tem, kako urediti reflektorje na stropu, da bi dobili najbolj privlačno notranjost.

Strop s fotografijami reflektorjev

Izbira razsvetljave

V zadnjih letih se lahko raztezajo stropi, ki lahko postanejo okras v absolutno vsakem prostoru, postaja vse bolj priljubljen in ustvarja atmosfero udobja in udobja. Toda nobena dekoracija površine stropa ni popolna, ne da bi postavili napeljave, ki so pomembne za pravilno pozicioniranje. Gre za lokacijo pritrdilnih elementov na stropnem stropu, primeri katerih se zberejo v fotografski izbiri, tako da strop postane glavni element v notranjosti in povsem pokvari celoten vtis dela.

Raztegnite strop z reflektorjem

Stretch strop je dolgo in trdno osvojil zaupanje potrošnika. Z nizko ceno ima veliko prednosti. Premazi imajo velik izbor tekstur in barv, v kombinaciji z harmonično izbranimi razsvetljami pa lahko ustvarite edinstveno postavitev prostora.

Strop s fotografijami reflektorjev

Spotlights za viseče stropove. Možnosti namestitve fotografij

Ustvarite svetlo, visoko kakovostno razsvetljavo v kateri koli sobi, bo pripomoglo k reflektorjem za viseče stropove. Spodaj predstavljene fotografije prikazujejo različne možnosti namestitve takšnih elementov, iz katerih lahko izberete najboljšo, ki ustreza določeni sobi. Prava izbira in namestitev svetilk je mogoča le z določenim znanjem. Seznaniti se morate z obstoječimi vrstami virov svetlobe in njihovimi navodili za vgradnjo.

Strop s fotografijami reflektorjev

Lokacija reflektorjev na stropu, ki se razteza (fotografije in diagrami)

Ali hočeš dati notranjost skrivnost in določen poudarek s pomočjo igre luči na stropu? Za to so žarometi najbolj primerni! Z njihovo pomočjo lahko izberete tudi različne funkcionalne površine in poudarite zasnovo prostora z večstranskim stropom. V tem članku vam bomo povedali, kako določiti ustrezno lokacijo žarometov na stropnem odseku, predstavljamo fotografije zanimivih rešitev v notranjosti in več sistemov win-win.